MEDICINA

Mi­lyen póz­ban al­szol? Ezt árulja el sze­mé­lyi­sé­ged­ről!

A ked­venc al­vási pó­zod­ból töb­bet meg­tudsz va­lódi sze­mé­lyi­sé­ged­ről, mint gon­dol­nád. Vá­laszd ki, me­lyik a hoz­zád leg­in­kább illő kép.
  • Szerző: FÁB

Bizonyára neked is van olyan kedvenc alvási pózod, melyben legszívesebben töltöd az éjszakád. Ha megvizsgálod, hogyan fekszel leginkább, akkor kiderül, milyen személyiségjegyek a jellemzők rád.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

1. Ha többnyire az oldaladon, magzatpózba gömbölyödve fekszel, akkor a leggyakoribb pózt választod. A nők egyébként csaknem dupla eséllyel alszanak így, mint a férfiak. Aki így alszik, az erőt sugároz, de szíve mélyén érzékeny, gyakran pedig félénk is. Első találkozás alkalmával előfordul, hogy szégyenlős, de hamar feloldódik és otthonosan viselkedik az új helyzetekben.

2. Akik oldalukon fekszenek, de testük egyenesen, nyújtva pihen, azok általában aktívak, könnyen ismerkednek, szeretnek egy közösség tagja lenni, és megbíznak az idegenekben. Előfordulhat viszont, hogy hiszékenyek.

3. Oldaladon alszol, de felsőtested előredől, miközben lábad nyújtva van? Karjaidat általában magad elé nyújtod? Akkor nagy az esélye, hogy nyitott ugyan a természeted, de egyúttal kissé gyanakvó és cinikus is. Nehezen döntesz egyes helyzetekben, de ha meghoztad a döntésed, akkor nagyon nehéz tőle eltántorítani.

4. Ha a hátadon fekszel, szinte vigyázzállásban, akkor csendes és tartózkodó a természeted. Nem szereted a nagy felhajtást, de saját magadtól sokat vársz, és szeretsz fejlődni.

5. A hason fekvés, különösen a fejed mellé emelt karokkal arra utal, hogy társaságkedvelő és nyitott vagy, rámenősnek tűnsz, viszont rosszul viseled a kritikát és az extrém helyzeteket.

Eközben a címlapon

6. Ha a hátadon szeretsz aludni, karjaidat pedig a fejed mellé emeled, akkor jó barát vagy, mindig kész vagy meghallgatni másokat, szívesen segítesz, és szeretsz a figyelem középpontjában lenni.