MELÓ

33 mil­liós fi­ze­tés jár, ha te vagy a szu­per­da­dus

Még a ködös Alb­ion­hoz ké­pest is ki­rí­vóan magas fi­ze­tést kínál egy négy­gyer­me­kes, gaz­dag csa­lád annak a da­dá­nak, aki meg­fe­lel a nem min­den­napi kö­ve­tel­mé­nyek­nek..
  • Szerző: Buster

Elképesztő hirdetés tartja lázban a világ dadusait. Egy angliai család ugyanis évi százezer fontot, vagyis nagyjából 33 millió forintot kínál annak, aki megfelel a hihetetlenül magas elvárásoknak. A jelölteknek ugyanis már-már Mary Poppins magaslataiban kell járniuk, ha szeretnének átmenni a rostán.

A bébiszitterek, au-pairek, dadusok közvetítésével foglalkozó Childcare oldalon jelent meg az álláshirdetés, amin sok embernek megakadt a tekintete.A négygyerekes szülők magasan képzett dadust keresnek, akinek nincsenek saját gyerekei, és minimum 15 éve a szakmában dolgozik.De ez csak a kezdet, a család többi elvárása olyan abszurd, hogy sokan el sem hiszik, hogy a hirdetés valódi - írta meg a szeretlekmagyarorszag.hu.

EZT OLVASTAD MÁR?

Íme a további feltételek:

Az ideális jelöltnek heti hat napot kell dolgoznia reggel 7-től este 8 óráig a 2, 5, 7 és 15 éves gyermekek mellett.

A legjobb dolog az, ha nyíltan megmondom: ez egy sokat követelő pozíció

– olvasható a hirdetésben.

Íme az elképesztő hírdetés
Íme az elképesztő hírdetés

A gyerekek magántanulók, akik egész napos odafigyelést igényelnek, még akkor is, amikor a tanáraikkal vannak. A dadus köteles az óráikon részt venni, mikor arra szükség van, és segíteni őket tanulmányaikban a tanórákon kívül is. Elvárják emellett tőle, hogy minden étkezést a gyerekekkel költsön el - a fogásokat egyébként a család Michelin-csillagos szakácsa készíti el nekik. Ha a kiválasztott jelöltnek van jogosítványa, akkor a család elképesztő autóit is vezetheti.

Eközben a címlapon
Százezer font évente...
Százezer font évente...

„Több autónk is van, köztük egy Porsche, egy Range Rover és egy Maserati is, amelyeket a kiválasztottunk vezethet. Szintén elvárás, hogy a dadus a gyermeket elvigye a különböző napi találkozóira.”

És van még egy meglepő kérésük: a jelöltnek kötelező valamilyen önvédelmi sportban jártasnak lennie.

Ez a kérés nem alku tárgya

– írja az anya.

A család négy otthon között ingázik, amelyek Londonban, Barbadoson, Fokvárosban és Atlantában vannak. Emiatt az új segítőjüknek készen kell állnia arra, hogy akár heti háromszor is utaznia kell, akár kontinensek közt is.

A különös hirdetés persze a sajtó figyelmét is felkeltette, a HuffPost például megkereste a Childcare vezetőjét. Richard Conway azt mondta, hogy az ilyen hirdetések nem általánosak a honlapjukon.

„Minden bizonnyal egy nagyon jómódú család hirdetéséről van szó, akik sokkal inkább egy új családtagot keresnek, mint egy egyszerű alkalmazottat, amely sok munkakereső számára jó lehetőség”

- mondta a szakember.