KÜLFÖLD

Egy nőt szúr­tak le a kö­zért előtt mig­rán­sok, 13 éves is volt a tá­ma­dók kö­zött

Újabb, fi­a­tal mig­rán­sok által el­kö­ve­tett bru­tá­lis késes tá­ma­dás tör­tént Né­met­or­szág­ban. A 24 éves ál­do­za­tot élet­ve­szé­lyes sé­rü­lé­sek­kel kel­lett kór­házba szál­lí­tani...
  • Szerző: WM

A német közvélemény már nem is tartja számon, hogy az elmúlt hetekben hány olyan sokkoló késes támadás történt az országban, amelyek egyenként is szörnyű tragédiának számítottak volna. A korábbi esetek még le sem csengettek, máris itt a legújabb migránstámadás!

Akcióban a német rendőrség. Képünk illusztráció.
Akcióban a német rendőrség. Képünk illusztráció.
Fotó: YouTube
EZEKET OLVASTAD MÁR?

Amint arról a Bild nevű német napilap beszámol, szombaton este egy 24 éves fiatal nő, a 25 éves kísérőjével indult Hannover közelében bevásárolni. Este fél nyolc körül azonban - egyelőre ismeretlen okokból - szóváltásba kerültek egy 13 és 14 éves szír migránssal. A szóbeli konfliktust lezárva a pár bement egy közeli szupermarketbe bevásárolni. Dolguk végeztével 20 óra körül elindultak volna haza felé, ám útjuk során ismét belebotlottak a két tinédzserbe, akikkel ezúttal már ott volt egy 17 szír bevándorló is. 

Az újbóli találkozó újabb vitát generált, ez alkalommal azonban már a verbális vitán átlépve dulakodásra is sor került. A történet vége az lett, hogy a 17 éves szír fiú előkapott egy kést, és leszúrta a nőt. A trió elmenekült a helyszínről, a 24 éves áldozatot pedig életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba.

A fiatal gyanúsítottakat nem sokkal később elfogták a hatóságok, a 14 és 17 éves migráns ellen emberölés kísérlete miatt nyomoznak, a 13 éves szír fiút elengedték. 

Eközben a címlapon