HARCÉL

Mig­ráns­kár­tyák tíz­ez­reit osz­totta ki Brüs­szel

Brüs­szel még min­dig tíz­ez­rek­nek osz­to­gatja a mig­ráns­kár­tyá­kat - mondta Zsig­mond Barna Pál, a Fi­desz or­szág­gyű­lési kép­vi­se­lője szom­ba­ton, Bu­da­pes­ten tar­tott saj­tó­tá­jé­koz­ta­tón.
  • Szerző: ripost

A kormánypárti politikus megjegyezte, a hírek szerint Brüsszel még mindig tízezreknek osztogatja a migránskártyákat, amelyekből

csak az idén 70 ezret, az elmúlt években pedig összesen 2 millió darabot adtak át, összesen 500 milliárd forint értékben.

Mindezt nagyrészt az európai emberek pénzéből tették, méghozzá megnyugtató ellenőrzés nélkül. Ki tudja, hogy kiknek osztogatják ezeket a kártyákat, hiszen a kártyák névtelenek.

Zsigmond Barna Pál emlékeztetett, az "Iszlám Állam terroristavezére", Hasszán F. is kapott ilyen migránskártyát, és nagy a valószínűsége annak, hogy a bevándorlók jelentős része a migránskártyának köszönhetően tudja finanszírozni az embercsempészeket.

A Fidesz-KDNP mindent meg fog tenni, hogy Brüsszel állítsa le ezt a káros és veszélyes programot.

A politikus kérdésekre válaszolva

a kormánypártok nevében ismételten mélységesen elítélte az úzvölgyi katonai temetőnél történt incidenst.

Olyan információk láttak napvilágot, hogy futballhuligánok mellett csendőri vezetők is irányították a szélsőséges román tömeget, amely megtámadta a békésen imádkozó magyarokat.

Eközben a címlapon

Zsigmond Barna Pál felszólította a román kormányt, hogy vizsgálja ki a történteket és találja meg a felelősöket.

A Fidesz politikusa hangsúlyozta, a román-magyar megbékélésben érdekeltek.