KÜLFÖLD

Ide­gen, mez­te­len férfi mel­lett ta­lálta magát a két­gye­re­kes anyuka a buli után

Egy két­gyer­me­kes, fér­je­zett német nő a ba­rát­nő­jé­vel ment bu­lizni, majd ami­kor ha­za­in­dult, akkor hir­te­len film­sza­ka­dása lett. A nő egy mez­te­len mig­ráns mel­lett tért ma­gá­hoz.
  • Szerző: wm

Az iraki Omer D. 2015-ben érkezett Németországba, ám menedékkérelmét hamar elutasították. A 29 éves férfi még fél évig maradhat Németországban, azt követően kitoloncolják. Könnyen lehet azonban, hogy a maradék pár hónapot a rácsok mögött tölti. A migránst ugyanis 16 hónapnyi börtönre ítélték szexuális kényszerítés és szexuális zaklatás miatt. 

Történt ugyanis, hogy egy 35 éves nő bulizni indult Hannover belvárosába a barátnőjével, ám még reggel sem ért haza, annak ellenére, hogy férjének írt éjszaka, hogy elindult a helyről. Az áldozat azt vallotta a bíróságon, hogy képszakadása lett hirtelen, ami szerinte azért történhetett, mert a vádlott valami drogot tett az italába. A nő Omer D. mellett ébredt félmeztelenül, míg a matracon mellette fekvő migráns teljesen pucér volt. Az ügyészség szerint a férfi fogdosta a nőt, és orális szexre kényszerítette. Amikor pedig az áldozat védekezni próbált, akkor ököllel megütötte a fejét.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A bírósági tárgyalásra rendőrök vezették elő az iraki bevándorlót, akiről kiderült, hogy teljesen részeg.A férfi ártatlannak vallotta magát, ő csak segíteni akart a nőnek, amikor látta a villamoson, hogy rosszul van, szerinte szexről szó sem volt. 

Mit kezdenék egy ilyen nővel, idősebb, mint az anyám...

- mondta Omer D. A menekültszállón élő férfit az ítélet kihirdetése után nem vették azonnal őrizetbe, még annak ellenére sem, hogy két másik szexuális zaklatásos ügyben is eljárás folyik ellene. A 16 hónapos büntetését később kell csak megkezdenie.