KÜLFÖLD

Gye­re­keik előtt mo­lesz­tálta az anyu­ká­kat a kanos fétfi

Ször­nyen meg­ijed­tek azok a gye­re­kek, akik szem­ta­núi vol­tak, amint egy fél­mez­te­len af­ri­kai mig­ráns pró­bálja sze­xu­á­li­san zak­latni az édes­any­ju­kat.
  • Szerző: WM

Egy Karlsruhe melletti erdőben sétált két anyuka a három gyermekével, amikor arra lettek figyelmesek, hogy félmeztelen férfi közeledik feléjük. A rendőrség közlése szerint egy 19 éves guineai migránsról van szó. Amikor a fiatalember már egészen közel ért, akkor megpróbálta az egyik anyukát megfogdosni. A gyerekek szörnyen megijedtek, nem értették, hogy a férfi mit akar az édesanyjuktól.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az anyák visszavitték a gyerekeket a közelben parkoló autóhoz, beültették őket, majd magukra zárták az ajtót. A guineai férfi azonban ekkor fogta magát, és önkielégítésbe kezdett. Az anyukák gyorsan eltakarták a kicsik személt, majd felhívták a férjüket, hogy segítséget kérjenek. A közelben tartózkodó két férfi pillanatok alatt a helyszínre ért, akik lefogták az afrikai migránst, amíg a riasztott rendőrök kiértek.

A bevándorló azonban nem örült az egyenruhásoknak, agresszívan lépett fel velük szembe, és rugdosással próbálta megakadályozni, hogy meg tudják bilincselni. Mint később kiderült, a 19 éves fiatal drog befolyása alatt volt.