Nincs

Miért vesztette el a józan eszét Vona helyettese? Letépte a ruháit...

A Jobbik belharcai állnak az egyik alelnök csak pillanatnyi elmezavarral magyarázható cselekedete mögött. Pucérra vetkőzött a saját irodájában....
  • Szerző: RIPOST

HELYREIGAZÍTÁS

Internetes portálunkon 2016 december 31-én "Miért vesztette el a józan eszét Vona Gábor helyettese? Letépte ruháit..." címmel megjelent cikkben valótlanul állítottuk azt, hogy Janiczák Dávidot, Ózd polgármesterét a Jobbik Magyarországért tagjai, az ő saját pártbeli vetélytársai hallgatták le.

Valótlanul állítottuk továbbá, hogy Vona Gábor a Janiczák Dávidot érintő lehallgatás tisztázására belső vizsgálatot indított.

 

Saját polgármesteri irodájában tépte le magáról a ruhákat a Jobbik alelnöke, Vona Gábor helyettese, az ózdi önkormányzat vezetője. Így tiltakozik az ellen, hogy saját pártbeli vetélytársai lehallgatták!

Az irodájában készült furcsa irodai meztelen fotó mellé Janiczak Dávid azt írta saját a Facebook-oldalán, hogy az irodájában elhangzott

„bizalmas, sokszor szenvedélyes, kontroll nélküli beszélgetésekről" készített, és az interneten nyilvánosságra hozott felvételekkel az az elkövetők célja, hogy pellengérre állítsák őt, bizalmatlanságot, ellentéteket szítsanak, és legvégül megdöntsék az őt polgármesterré tevő választói akaratot"

írta elsőként a pestisracok.hu.

Aztán így magyarázta nem egészen normális tettét:

"ember vagyok, amint a képen is látják. Ruha nélkül épp olyan vagyok, mint bárki más. Persze vannak jobban formában lévők is köztünk, különbözőek vagyunk, mégis mind emberek, hasonló hibákkal. De ruha nélkül senki nem megy ki az utcára, felölti a legjobb ruháját. A meztelenség otthon marad. A belső beszélgetések tartós, hónapokon keresztül történő rögzítése és nyilvánosságra hozatala aljas, minden politikai kultúrát nélkülöző tett, amivel meztelenné, kiszolgáltatottá teszik a szereplőket".

A %% információi szerint a lehallgatott beszélgetések sokakat hozhatnak nehéz helyzetbe a szinte naponta különböző botrányokba keveredő Jobbikban, ahol Vona Gábor egyre kevésbé ura a helyzetnek.

Úgy tudjuk, hogy a pártelnök az év utolsó napján ismét egy belső vizsgálatot indított a kínos ügy, a lehallgatások tisztázására. Ugyanakkor a meztelenre vetkőző Jobbik alelnök viselkedését is erősen nehezményezte, hiszen az lényegében megint csak nevetségessé teszi a botrányból botrányba keveredő pártot...

 

És ezeket olvastad már?