ÚTISÚGÓ

Miért ki­hagy­ha­tat­lan az auszt­riai Fa­mily­park?

A Fa­mily­park Auszt­ria leg­na­gyobb sza­bad­idő­parkja, és csak egy ugrás a ma­gyar ha­tár­tól, az a hely, amely gyak­ran fel­tű­nik min­den olyan Fa­ce­book-cso­port­ban, fó­ru­mon, ahol szü­lők kér­de­zik egy­más­tól, hogy hova ér­de­mes el­vinni a gye­re­ket.

4 tematikus helyszín, 28 játszótér

A Rusti-dombság szelíd lankái között, a Fertő tótól mindössze néhány kilométernyire található Familypark látványosságai négy különböző témavilágba sorolhatók. 

Az Élményvárban, a Meseerdőben, a Falusi gazdaságban és a Kalandszigeten is Filippó, a kandúr várja a vendégeket, aki a park kabalafigurája.

A 29 pörgő-forgó és mozgójátékok mellett a park számtalan további kalandot is kínál, többek között élmény- és vízi játszótér, mászókák és kötélpark, zenés színház és érdekes csináld magad foglalkozások várják a kicsiket és nagyokat.

A burgenlandi St. Margarethenben épült Familypark nem szimplán vidámpark, hanem egy olyan idilli hely színes virágágyásokkal, patakocskával és rengeteg fával, ahol a látogatók a szórakozás és a kalandokfantasztikus világába léphetnek be, amelyet fantáziadúsan és kreatívan alkottak meg a legapróbb részletekig.

Eközben a címlapon

Nem utolsó sorban pedig nagyszerű kirándulóhely a Fertő tó közvetlen közelében.

A napi jegy ára 3 éves kor felett: 26 euró, amiben már benne foglaltatik az összes játék használata, de a szülinaposok 3 és 14 éves kor között ingyen léphetnek be, ha van náluk személyi igazolvány. 

Még több gyerekbarát program szállással