LOVE

Meg­rázó posz­tot tett közzé Mick Jag­ger, el­sír­ták ma­gu­kat a ra­jon­gók

A vi­lág­hírű ze­nész ko­rábbi pár­já­ról em­lé­ke­zett meg va­sár­nap, egy­kori sze­relme ugyanis akkor ün­ne­pelte volna 55. szü­le­tés­nap­ját.
  • Szerző: Ripost

A 75 éves Sir Mick Jagger vasárnap Instagramon emlékezett meg korábbi partneréről, L’Wren Scottról, aki aznap ünnepelte volna 55. születésnapját. A divattervezőről megosztott egy képet és azt írta alá:

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Boldog születésnapot L’Wren.

A kép alatt rengeteg megható üzenetet hagytak a rajongók, sokan el is érzékenyültek a megemlékezés miatt.

Happy birthday L’Wren.

Mick Jagger (@mickjagger) által megosztott bejegyzés,

Jagger korábbi szerelme öt évvel ezelőtt követett el öngyilkosságot, ahogy később kiderült, cége – amely olyan sztárokkal dolgozott együtt, mint Madonna, Julia Roberts, Nicole Kidman vagy Naomi Campbell – anyagi problémákkal küzd. A divattervező L’Wren több mint egy évtizedig volt a rocklegenda barátnője, 2014 márciusában találtak rá holtan, míg Jagger a zenekarával turnézott.

A Rolling Stones énekese mindössze pár héttel ezelőtt esett át egy életmentő szívműtéten, amely miatt a No Filter North című amerikai turnét is el kellett halasztani. Jelenlegi párja a táncos Melanie Hamrick, aki mindössze 32 éves, és már vagy egy közös gyermekük, a kétéves Deveraux – írja a Daily Mail.