TÜZELŐÁLLÁS

Elő­állt Schu­m­a­cher jó ba­rátja, ér­de­kes dol­got fe­cse­gett ki

Willi Weber el­árulta, hogy a német le­gen­dá­nak ko­moly ter­vei vol­tak a sí­bal­esete előtt. El­ső­sor­ban a fi­á­nak sze­re­tett volna se­gí­teni.
  • Szerző: HBK

Michael Schumacher a síbalesete előtt a fejébe vette, hogy eljuttatja a fiát a Forma–1-be. Ezt jó barátja, Willi Weber árulta el nemrégiben.

Fotó: Twitter

Weber a Motorsport-Total.com lapnak mesélt arról, hogy Schumi valószínűleg a fia menedzsere akart lenni. Elmondása szerint a hétszeres F1-világbajnok sztár már a fia gokartos idejében igen nagy segítséget nyújtott Mick Schumachernek, és néhány alkalommal ott is volt vele a versenyhelyszíneken.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Michael arra törekedett, hogy a fiát elvigye a Forma-1-ig, és úgy menedzselje őt, ahogyan én tettem azt vele. Ez az egész történet végeredménye lett volna. Ez az, amit szeretett volna. Ez egy abszolút jó döntés lett volna, mert Michael mindent tud a Forma–1-ről” – idézik Webert, aki Schumi síbalesete óta egyszer sem láthatta a barátját.

Mick Schumacher
Mick Schumacher
Fotó: Twitter

Mick Schumacher egyébként jó úton halad az F1 felé, már F3-as bajnoknak vallhatja magát, jelenleg pedig az F2-ben versenyez a Ferrari támogatásával. Pár hete pedig az olaszok F1-es autóját is pályára vihette Bahreinben.