TÜZELŐÁLLÁS

Pánik Schu­m­a­cher csa­lád­já­ban, min­dent ki­fe­cseg­het egy be­ava­tott

Több száz­ezer eurót kö­ve­tel ügy­védje útján a min­den tit­kot tudó benn­fen­tes.
  • Szerző: vav

Immár több mint öt éve titkolja a súlyos síbalesetet szenvedett Michael Schumacher állapotát a családja. Kérdés, meddig sikerül ellenállniuk a kíváncsi közvélemény nyomásának - most ugyanis olyasvalaki pakolhat ki mindenről, aki nemrég még a szűk belső körükhöz tartozott.

Olyasvalaki követel egy vagyont Schumi családjától, aki mindent tud róla
Olyasvalaki követel egy vagyont Schumi családjától, aki mindent tud róla
Fotó: AFP
EZEKET OLVASTAD MÁR?

A német InTouch magazin értesülése szerint Corinna asszonyék most attól félnek, hogy Schumiék korábbi közösségi médiaszakértője, Alexander Hartmann a nyilvánosság elé tárja mindazt, amit a legendás autóversenyzőről tud. Ő sokáig tanácsadóként a család alapítványának dolgozott, kezelte az Instagram-oldalt, de tavaly nyáron nyilvános indoklás nélkül kitették a csapatból. A háttérben azóta vitáznak a felek, és Hartmann az ügyvédje útján több százezer eurónyi elmaradt jövedelmet követel.

Schumis Ehefrau Corinna ist verzweifelt. Közzétette: InTouch – 2019. január 27., vasárnap

Amennyiben bíróság elé kerül az ügy, Hartmann kiteregetheti a szennyest: elmondhatja, amit Schumacher állapotáról és a rehabilitációjáról tud. A sztár felesége nem lehet biztos abban, hogy a sértett bennfentes lojális marad-e, vagy bosszúból sárdobálásba kezd.