TÜZELŐÁLLÁS

Áruló Schu­m­a­cher belső kö­ré­ben, ki­pa­kol­hat a benn­fen­tes

Hát­ba­tá­ma­dás­tól tart Co­r­inna asszony. Bajba ke­rül­het a le­gen­dás spor­toló ál­la­po­tá­ról évek óta tit­ko­lózó csa­lád.
  • Szerző: vav

Véget vethet a Michael Schumacher állapotát illető titkolózásnak egy közeli ismerős. A Bunte magazin legújabb számának címlapsztorija szerint Corinna Schumacher árulótól retteg.

Fotó: Twitter
EZEKET OLVASTAD MÁR?

A család továbbra is titkolja az immár több mint öt éve súlyos síbalesetet szenvedett világsztár állapotát. Csak nagyon kevesek tudják az igazságot - egyikük azonban nemrég körön kívülre került, és állítólag arra készül, hogy kipakoljon.

Schumiék szűk csapatához tartozott a New Yorkban élő sikeres ausztrál üzletember, Alexander Hartman. Az internet- és közösségi média-szakértő többek között egy olyan alkalmazást működtet, amelyen keresztül hobbifotósok képeket és videókat adhatnak el újságoknak, tévéknek. Schumacher 2013 végi balesetéről több fotót is kapott, amelyeket azonban tapintatosan visszatartott.

Hiba volt bízni benne?

Lojalitása és diszkréciója meggyőzte Sabine Kehm menedzsert, s 2016-tól Hartman is aktívan részt vett a család kommunikációjában. A család Keep Fighting alapítványában igazgatóként vezényelte annak az applikációnak a kidolgozásában, amely egyfajta virtuális múzeumként szolgál. Ez Schumi múlt heti 50. születésnapján jelent meg, az őt ábrázoló mobilos hangulatikonnal együtt.

Tavaly nyáron azonban kenyértörésre került a sor közöttük.

Hartman követelésekkel állt elő. Az ügy bíróságra kerülhet, s a Bunte úgy tudja, Corinna asszony attól fél, hogy ha sárdobálás lesz a dologból, a bennfentes világgá kürtöli a legintimebb titkokat, amiket Schumacherről megtudott.

Eközben a címlapon