FÜLES

Meg­szó­lalt Mi­chael Jack­son tit­kos sze­re­tője a mo­lesz­tá­lá­sok kap­csán

Mi­köz­ben egyre töb­ben for­dul­nak Mi­chael Jack­son ellen, egy­kori tit­kos ba­rát­nője pró­bálja vé­deni az el­hunyt éne­kest.
  • Szerző: The_M

Az elmúlt napokban óriási botrányt kavart a Leaving Neverland című dokumentumfilm, amiben Michael Jackson állítólagos áldozatai vallanak a gyerekként átélt borzalmaikról. A két férfi története sokakat meggyőzött arról, hogy a legendás énekes valóban pedofil volt, de van, aki továbbra is bármi áron hajlandó megvédeni a becsületét. Shana Mangatal, aki Jacko titkos szeretőjének vallja magát, például azzal, hogy elmesélte, mennyire jó szerető volt Jackson.

Fotó: Instagram
EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az egykori recepciós azt állítja, hogy Michael a kilencvenes évék végén csábította el, miután meglátta a menedzsere irodájában. Sokáig udvarolt neki, és olyan figyelmes volt, mint senki korábban. Shana jó néhány szenvedélyes éjszakát eltöltött az énekessel, aki szerinte a világ legjobb szeretője volt. Érezni lehetett, hogy megbolondul a női testért, és ezért kizárt, hogy a gyerekekhez vonzódott volna.A nő szerint a két áldozat csak be akarja mocskolni Jacksont, mert anno nem támogatta őket tovább.

Az igazsághoz hozzátartozik, hogy bár Shana szerint Michael megőrült érte, az állítólagos kapcsolatuk alatt a popsztár kétszer is megnősült. Előbb példaképe, Elvis lányát, Lisa Marie Presleyt vette el, majd a neki dolgozó nővért, Debbie Rowe-t. Miközben a szerelmét is oltár elé vezethette volna... Már amennyiben Shana tényleg az volt, aminek állítja magát.