HŰHA

Mi­chael Jack­son al­kal­ma­zottja olyat lá­tott, amit nem lenne sza­bad

A sztár újra a gye­rek­mo­lesz­tá­lási ügy kö­zép­pont­jába ke­rült. Most újabb rész­le­tek de­rül­tek ki a kisfi­úk­hoz való vi­szo­nyá­ról.
  • Szerző: Ripost

Egy nő, aki korábban Michael Jackson szobalányaként dolgozott azt állítja, hogy a sztár szobájában kisfiú fehérneműt, vazelinos tégelyeket és szexkazettát is talált a Neverland ranchon.

Adrian McManus arról számolt be egy interjúban, hogy neki kellett kihalásznia egy fiú alsóját Jackson jakuzzijából. Az 56 éves nő azt is mondta, hogy sokszor látott hiányos öltözetű gyerekeket sétálgatni az énekes farmján, a ház pedig tele volt a róluk készült fotókkal.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A vazelines tégelyekről elmondása szerint inkább nem kérdezősködött, de szemtanúja volt, hogy Jackson együtt ült a jakuzziban a kisfiúkkal és mindannyiuk alsóneműje a vízen lebegett. McManus szerint Jacksonnak maszturbációról szóló könyvei és videói is voltak, amelyeken feltehetően a gyerekek molesztálása volt rögzítve.

A házvezetőnő a nyolcvanas években dolgozott a sztárnak, négy évig vitte a háztartást. Azt beismerte, hogy egy videót sem látott, csak találgat, hogy mi lehet azokon.

A Michael Jackson elleni gyerekmolesztálási vádak a múlt hónapban kerültek újra elő, miután a Leaving Neverland című felkavaró dokumentumfilmet bemutatták, abban pedig a gyerekek szexuális bántalmazására vonatkozó utalások voltak – írja a Mirror.