SZTÁRDZSÚSZ

El­ké­pesztő, mennyi­ért árul­ják Mi­chael Jack­son kétes hírű bir­to­kát

A néhai éne­kes csa­ládja min­dent meg­tesz, hogy meg­sza­ba­dul­jon Ne­ver­land­től. Talán az újból ki­rob­bant pe­dofil­bot­rány miatt?
  • Szerző: Doris

Négy éve hiába próbálják eladni Michael Jackson egykori birtokát, Neverlandet.

A néhai énekes családja végső elkeseredettségében úgy döntött, jelentősen lejjebb viszik a vételárat, hátha így végre kopogtat az új tulajdonos. A felújított, 6 hálószobás palotát jelenleg 8,5 milliárd forintnak megfelelő összegért árulják, ami az eredeti ár kevesebb, mint harmada.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Bár az ingatlanszakértő, Howard Weitzman szerint a jelentős csökkentésnek semmi köze a popkirály körül újból kirobbant pedofilbotrányhoz, az biztos nem véletlen, hogy a birtokot két nappal a Leaving Neverland című tényfeltáró dokumentumfilm premierje előtt hirdették meg ennyire kedvező áron.

A négyórás filmben ugyanis Jacko két korábbi áldozata megdöbbentő őszinteséggel beszél arról, miket éltek át Neverland falai között, amikor még kisfiúk voltak, és rajongtak az énekesért. Wade Robson és Jimmy Safechuck azt állítják, hogy az énekes rendszeresen molesztálta őket a birtokon.

Egy egykori szobalány pedig több olyan videókazettát is talált a titkos neverlandi könyvtárban, amin Jackson gyermekekkel fajtalankodik. Bár a család határozottan tagadja a pedofilvádakat, igencsak árulkodó, hogy most minden áron szabadulnának a kétes hírű birtoktól.