HŰHA

Durva, mit mon­dott há­zas­sá­gá­ról a kisfi­úk­nak Mi­chael Jack­son

A tíz éve el­hunyt sztár tit­kai las­san nyil­vá­nos­ságra ke­rül­nek, egy­kori ál­do­za­tai ugyanis a ka­me­rák elé áll­tak.
  • Szerző: Ripost

Napról napra döbbenetesebb részletek látnak napvilágot a világ egyik leghíresebb popsztárjának, Michael Jacksonnak a múltjából. Az énekesről készült Leaving Neverland című dokumentumfilmet még csak vasárnap mutatták be az Egyesült Államokban, Európába pedig még el sem jutott, mégis hatalmas botrányt kavart. A filmben Jackson egykori áldozatai számolnak be szörnyű emlékeikről.

James Safechuck gyerekkorában ismerkedett meg Jacksonnal. Állítása szerint a sztár azt mondta neki, hogy Lisa Marie Presley-vel való házassága csak a nyilvánosságnak szól. Safechuck emlékei szerint az énekes előre figyelmeztette, hogy nőkkel kell mutatkoznia, mintha romantikus kapcsolat lenne köztük, de ez csak látszat.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Egy családi házat is vett a kisfiúnak, miután 1993-ban felmentették egy szexuális bántalmazás ügyében. Az ügyben ugyanis Safechuck családja mellette tanúskodott. Lisa Marie Presley-t is azután vette feleségül, hogy Jordan Chandler akkor szexuális zaklatással vádolta meg.

Az esküvő után Jackson megszakította a kapcsolatot Safechuck családjával és Jamesszel is, aki akkoriban teljességében az énekestől függött, hiszen szülei az sztár tanácsára kivették őt az iskolából - derült ki a filmből.

„Néha felhívott. Amikor 16 lettem, vett nekem egy autót. Nagyon odavoltam a filmezésért, ezért filmes órákat is fizetett nekem” – mondta a jelenleg 41 éves férfi. Jackson arra is megkérte a fiút, hogy ne járjon be a középiskolába, mert a legnagyobb emberek nem jártak iskolába. Safechuck viszont emelt szintű matekra járt, ezért a szüleit is meg kellett győzni erről. A sztár megígérte nekik, hogy támogatni fogja a fiút, ezért belementek, de a kapcsolatot hamarosan megszakította velük.

Safechuck ekkor elveszettnek érezte magát, nem tudta, merre folytassa tovább. Jackson csak Safechuck anyját, Stephanie-t hívta fel, hogy többet nem tud menni. Az anya bevallotta, hogy az egész család ürességet érzett, mert nagyon közel kerültek a sztárhoz – írja a Daily Mail.

Eközben a címlapon

Korábban az is kiderült, hogy Jackson mikre vette rá a kisfiút és hogy szerelmespárként éltek együtt egy darabig.