FÜLES

Mi­chael Jack­son tit­kos kéz­je­lek­kel üzente meg, hogy sze­xelni akar

Újabb ál­lí­tó­la­gos ál­do­zat tá­lalt ki arról, hogy miket élt át kis­gye­rek­ként Jacko miatt.
  • Szerző: The_M

Ahogy arról a is beszámolt korábban, most pénteken a Sundance Filmfesztiválon debütál majd egy dokumentumfilm Michael Jacksonról. A sokak által vitatott alkotásban az énekes állítólagos áldozatai vallanak részletesen arról, hogy kisfiúként hogyan zaklatta őket az énekes.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Többek közt a most 40 éves James Safechuck is kitálalt az átélt borzalmakról. Az egykori gyerekszínész a nyolcvanas évek végén ismerkedett meg Jackóval az egyik Pepsi-reklámfilm forgatásán. Annyira jóban lettek, hogy Jackson több alkalommal meghívta a Neverlandnek nevezett birtokára is. Illetve a Bad turné több állomására.James állítása szerint a zaklatások a koncerteket követően kezdődtek. Majd Michael házában is volt rá többször példa.

A férfi állítja, hogy Jackson titkos kézjeleket tanított neki, hogy így tudjon neki szólni, amikor szexet akart, illetve öltözési gyakorlatokat tartott, hogy minél gyorsabban tudja felvenni a ruháit, ha az aktusnak hirtelen véget kellett volna vetni.

De Jackson arra is ügyelt, hogy véletlenül se bukjon le a kis áldozataival. A ház egyik titkos szobájában élte ki mindig a beteges hajlamait, és az oda vezető folyosóra szélcsengőket akasztott ki, hogy hallja a szobából, amennyiben valaki közeledik.

Safechuck állításait - és a Leaving Neverland című film többi állítólagos áldozatának szavait - mind a család, mind a Jackson hagyatékát kezelő cég tagadja. Szerintük csak be akarják mocskolni az énekes emlékét.