SZTÁRDZSÚSZ

Dagad a bot­rány: Ki­han­tol­hat­ják Mi­chael Jack­son holt­tes­tét

Egyre töb­ben kö­ve­te­lik, hogy a néhai pop­ki­rályt ves­sék alá DNS-vizs­gá­lat­nak a sú­lyos pe­dofil­vá­dak miatt. Ehhez vi­szont ex­hu­málni kell a holt­tes­tét...
  • Szerző: Doris

Tizenegyre nőtt azok száma, akik ellentmondást nem tűrően követelik Michael Jackson holttestének kihantolását. Erre azért lenne szükség, mert az elmúlt néhány hétben rengeteg, magát áldozatnak valló férfi tálalt ki az énekes perverz szokásairól, szinte naponta jelentek meg olyan hírek, amelyek azt bizonyítják, hogy pedofil volt.

Ezt viszont csak akkor lehetne 100%-os bizonyossággal állítani, ha egy DNS-es vizsgálat bebizonyítaná Jacko bűnösségét. Az exhumálás mellett kampányolók szerint kizárt, hogy ne találjanak perdöntő bizonyítékot a DNS-teszt során, ezért mindent megtesznek a kihantolás érdekében.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Jackson ügynöksége ezzel szemben aljasnak és hazugnak találta a vádakat, olyannyira, hogy egy dühös hangvételű levelet is írtak a Radar Online-nak, ami először foglalkozott a kihantolás lehetőségével.

A Radar azután foglalkozott a témával, hogy a Sundance Filmfesztiválon bemutatták a Leaving Neverland című dokumentumfilmet, amiben Jackson több állítólagos áldozata is megszólal a gyermekmolesztálással kapcsolatban.