SZTÁRDZSÚSZ

Mi történik? Egyszerre betegednek le a legendás magyar színészek!

Mindannyian súlyos lábsérüléssel dőltek ágynak! Mi történik a sztárvilágban? Ez azért elég aggasztó!
  • Szerző: T.B.

Polyák Lilla

Az Operettszínház gyönyörű színésznője megbotlott, és csúnyán megsérült a lába! Éppen romantikus városnézésen volt a párjával Németországban, ám ahogyan hátrafordult, a vizes, macskaköves úton egy óvatlan pillanatban beakadt a csizmája a kövek közé és összeesett. Estére már olyan fájdalmai voltak Polyák Lillának, hogy kórházba vitték, ahol megállapították, térdszalag-szakadása van.

Papadimitriu Athina

A természetimádó művésznő még szeptemberben, a Nemzeti Vágtán esett le a lováról, szétroncsolódott a szárkapocscsontja.

"Egy erős acélcsővel rögzítették a csontomat, ami ripityára tört. Az mondták az orvosok, ezentúl bármekkora ütés éri a műtött lábamat, soha többé nem fog eltörni, olyan stabil lett. Még mindig komoly fájdalmaim vannak. Lovon természetesen többször ültem már azóta, a mozgás nem jelent gondot, de túlságosan fürge még mindig nem vagyok" - mondta a %%-nak Papadimitriu Athina.

Csűrös Karola

Ja­nu­ár­ban szen­ve­dett sú­lyos bo­ka­sza­lag sza­ka­dást a 79 éves szí­nésznő, azóta nem ér­kez­nek túl biz­tató hírek az ál­la­po­tá­ról. A Szomszédok sztárja az elmúlt hónapokban több alkalommal is bejelentette már visszatérését, de úgy tűnik, fájdalmai és lassú javulása miatt egyelőre még mindig képtelen a Madách Színház deszkáira állni Csűrös Karola.

Csákányi Eszter

A Kos­suth-díjas mű­vésznőnek nagy fáj­dal­mai miatt le kel­lett adnia sze­re­pét a si­ke­res mu­si­cal­ben, a Billy Elliotban! Kollégái azt suttogják: nemrégiben megoperálták a térdét, nagyon nehezen mozog, de a nézők mit sem vettek ebből észre. A színfalak mögött azonban Csákányi Eszter nagyon szenvedett!

Németh Kristóf

Nagy fáj­dal­mai van­nak, he­te­kig pi­hen­nie kell, orvos fel­ügyeli az ál­la­po­tát! A mű­vészt a kol­lé­gái vit­ték le a szín­pad­ról, ami­kor meg­tör­tént a baj! "Részleges vádliizom szakadást szenvedtem. A finálé utolsó lépése egy sasszé volt. Szörnyű fájdalom hasított a lábamba, azonnal tudtam, hogy nagy a baj. Öt évvel ezelőtt a másik vádlim már megsérült, ismerős volt az érzés. A kollégák az ölükben vittek ki a színpadról" - mondta a %%-nak Németh Kristóf.

És ezeket olvastad már?