HŰHA

Mi történhetett? Eltűnt a nyilvánosság elől Demcsák Zsuzsa

A 40 éves tévés nemrégiben még boldogan válaszolt a sajtó kérdéseire, most azonban még a telefonját is kikapcsolta.
  • Szerző: Ripost

Eltűnt a nyilvánosság elől Demcsák Zsuzsa, aki néhány hete még az egyik legboldogabb nőnek érezte magát. A friss házas műsorvezető hallgatásba burkolózik, amióta újra ittas vezetésen érték.

Május végén boldogan adta hírül Demcsák Zsuzsa, hogy az Ázsia Expressz forgatása alatt férjhez ment. Az ezt követő napokban szívesen nyilatkozott szerelméről és kapcsolatuk részleteiről a sajtó munkatársainak. Arról mesélt, hogy hamarosan Indiába utazik, s férjével együtt tér vissza, és minden országban, ahol járnak eztán közösen, újra és újra megerősítik az esküjüket. A mesébe illő, romantikus, szerelmi történetre mindenki kíváncsi volt.

Aztán amikor június 11-én a %% megírta, hogy valószínűleg újra ittasan vezetett, hirtelen minden megváltozott. A TV2 egykori műsorvezetője egyetlen szót sem akart a történtekről mesélni, hiába volt élő adásban Sebestyén Balázs reggeli rádiós műsorában, ott is kitért a válaszadás elől. Azóta pedig hallgat.

Közösségi oldalán szintén nem aktív. Lassan két hete nem posztolt semmit. Akkor Zsuzsa egy kagylónyaklánc megtalálásában kérte a rajongói segítségét, amivel kislányát szerette volna meglepni a születésnapjára. Sokan már ezen a poszton is meglepődtek, ugyanis szerintük bármelyik ajándékboltban fillérekért be lehet szerezni az ékszert.

A Bors munkatársa múlt héten szeretett volna interjút készíteni a 40 éves tévéssel. Azután érdeklődött volna, hogy miért nem utazott ki férjéhez, mint ahogy azt ígérte. Hiszen azt tervezte, hogy bemutatkozik a tévésként dolgozó Krishan családjának, és ezután együtt térnek vissza Magyarországra. "Nincs semmi mondanivalóm, nem akarok nyilatkozni semmiről" – mondta akkor szomo­rúan. Hétfőn újra próbálták hívni, de telefonja egész nap azt jelezte, hogy ki van kapcsolva.

És ezeket olvastad már?