HŰHA

Rossz hírt kap­tak a rep­té­ren Ördög Nó­ráék, de csak ez­után jött a java

A csa­lád me­xi­kói nya­ra­lása ki­csit bo­nyo­lul­tab­ban vég­ző­dött, mint elő­ször ter­vez­ték, de végül min­den jóra for­dult.
  • Szerző: Ripost
Fotó: Markovics Gábor

Kalandosra sikerült Ördög Nóra és családja legutóbbi vakációja, a TV2 37 éves műsorvezetője ugyanis kénytelen volt egy napot ráhúzni a Floridában kezdődő és a mexikói Cancúnban végződő túrára - írja a Blikk.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A repülőtéren várakozva – amely egyébként sem egyszerű helyzet két kicsi gyerekkel, hiszen az 5 éves Mici és a 4 éves Vencel is velük volt – kiderült, az eredetileg tervezett időpontban biztosan nem száll fel a gépük.

"Egy másik országban kényszerleszállást hajtott végre az a repülő, ami értünk jött volna, így soha nem is érkezett meg Cancúnba. A reptér mellett szállásoltak el minket egy szállodában, ám egy ideig nem tudtuk, mikor is jövünk haza, így egy idő után már ideges voltam. De nemcsak én, hanem az itthoni szervezők is" – ismerte el Ördög Nóra, hiszen itthon feladat várta: szombaton ő volt a Story-gála műsorvezetője. Végül az esemény előtti éjjel jutottak haza, de kipihentek voltak, mert a nyaraláson sem hajszolták az élményeket.

"A legszebbek azok a napok voltak, amikor tényleg csak pihentünk a homokos tengerparton" – tette hozzá a férje, Nánási Pál fotóművész.

Ördög Nóra kálváriája azonban a hazaúttal még nem fejeződött be, a gálára tartva ugyanis lerobbant a taxi, amely a helyszínre szállította volna. "Azt hiszem, valaki jelezni akarja nekem: itt az ideje, hogy néhány hétig ne menjek sehova" – nevetett Ördög Nóra, aki egyelőre nem tudja, mikor lesz látható újra a TV2 képernyőjén. Van ugyanis olyan műsor, amelyet már leforgatott, és természetesen új felvételek is lesznek, de hogy a csatorna melyiket mikorra időzíti, egyelőre titok.