NAPI UFÓ

Me­te­o­rok közé rej­tőzve lé­pett a Föld lég­kö­rébe egy is­me­ret­len tárgy

Kü­lö­nös fel­vé­telt ké­szí­tett a Ha­waii-on ta­lál­ható csil­la­gá­szati te­le­szkóp egy lég­kör­ben szét­eső me­te­or­ról. Csak­hogy va­lami más is ér­ke­zett a kóbor űr­kő­zet­tel...

Az UFO-vadászok legnagyobb örömére a hawaii Mauna Kea alvó vulkán csúcsán működő világszínvonalú csillagászati megfigyelőközpont 3,6 méteres optikai és infravörös teleszkópja által látottakat már webkamerán keresztül is követni lehet egy ideje.

2018. március 6-án egy kisebb meteor szétesett, és elégett a légkörbe érve. Természetesen a kamera felvette az egész jelenetet. Csakhogy a videót elemezve többen észrevették, hogy valami nem stimmelt vele.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A különös jelenetet ide kattintva nézheted meg!

Fotó: YouTube

A felvételen tisztán kivehető, amint az egy irányba zuhanó, fénylő meteorit darabok közé oldalról besorol egy oda nem illő tárgy. Sőt, több is. Mintha belépésüket a Föld légkörébe a meteorit érkezésével akarnák álcázni. Arra azonban nem számítottak, hogy a Föld egyik legnagyobb teleszkópja rögzíti az érkezésüket. Hogy valójában mik lehettek, szinte lehetetlen megállapítani, de sokak szerint egészen biztos, hogy mesterséges eredetűek voltak.

Ha egy profi pilóta űrhajóval be akarna szivárogni egy lakott bolygóra, alighanem egy ilyen manővert választana... Egy kóbor meteorittal, ami elég a légkörben, szinte senki sem foglalkozik.

Az eredeti videó itt tekinthető meg!

Eközben a címlapon