OLDALVONAL

Dér He­ni­nek szur­kol a ma­gyar fo­ci­edző

Olyan he­lyen buk­kant fel Mé­szöly Géza, ahol rit­kán lát­hat­juk. Na­gyon tet­szett neki, amit lá­tott, egész csa­ládja a hely­szí­nen él­vezte a mű­sort.
  • Szerző: acf

Szokatlan vendég tűnt fel a Sztárban sztár + 1 kicsi adásában, Mészöly Géza családjával vett részt a népszerű tévéműsor felvételén. A Haladás vezetőedzője láthatóan jól szórakozott feleségével és Fanny nevű lányával a közönség soraiban.

Mészöly Géza elmondta a -nak, hogy az énekes vetélkedő már tévén keresztül is a család kötelező, közös programjai közé tartozott.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„A műsor nagyon tetszik, már a Sztárban sztár is a kedvencünk volt vasárnaponként.”

A Mészöly-család az adás felvételén
A Mészöly-család az adás felvételén
Fotó: Keller Mátyás

Az edző kitért arra, hogy a bajnokság alatt a hétvégék nagyon zsúfoltak voltak, de a szezon végeztével már jutott ideje a családnak az élő show megtekintésére.

Nagy élmény volt, örülök, hogy elmentenünk, mert a tévében mindig minden más. Nagyon tetszett ez a profizmus, jó volt élőben, testközelből nézni a sztárokat és a fiatal gyerekeket – mondta a 18-szoros válogatott labdarúgó.

Dér Heni az adásban Jennifer Lopez bőrébe bújt
Dér Heni az adásban Jennifer Lopez bőrébe bújt
Fotó: Keller Mátyás

Mészöly Géza elmondta, hogy sok kedvence van, de elárulta azt is, hogy kinek szurkol.

Eközben a címlapon
Dér Henivel nagyon-nagyon jó viszonyban vagyok

Régóta ismerem, és neki mindenképpen drukkolok. De ezek ellenére sok kedvenc van, mindenki nagyon jól teljesített - osztotta meg élményeit az edző.

A Haladás a téli szünetet az NB I 7. helyén tölti, a bajnokság február 18-án folytatódik, a szombathelyi klub a Vasas ellen kezdi tavaszi szereplését.