SHOWBIZ

Mes­te­rien sa­vazta le gyű­löl­ködő kom­men­te­lő­jét Mol­nár Anikó

Nem sze­ren­csés budd­hiz­mus­sal rek­lá­mozni ma­gun­kat, ha hír­ből sem is­mer­jük a leg­bé­ké­sebb val­lás alap ta­nait. Erre fi­gyel­mez­te­tett egy kom­men­te­lőt az egy­kori Nagy Ő.
  • Szerző: Buster

Ha Molnár Anikó bikinis képet posztol közösségi oldalán, akkor arra bizony lecsap az online média apraja nagyja. Így történt ez a hétvégén is. És persze jó magyar szokás szerint megint akadt néhány „jóindulatú” honfitársunk, aki az ártatlan és szexi kép láttán ördögöt kiáltott. Egyikük ráadásul olyan idegbe jött, hogy nem zavarta gondolatmenetének értelmezhetetlensége sem.

A kép ami már a buddhizmus falát is átütötte
A kép ami már a buddhizmus falát is átütötte

Az illető hölgy oldaláról kiderül, hogy szimpatizál a buddhizmussal, mely vallás alapja a mindenkori, és mindenre kiterjedő elfogadás, és megértés. Nos, erre az ellentmondásra hívja fel a figyelmet Anikó, aki veretes posztban reagált a „sértéscunamira”.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
A fagyi visszanyal
A fagyi visszanyal

Anikót tehát lehet szeretni és lehet nyíltan gyűlölni is, de ez utóbbit nem annyira érdemes, hiszen hamar kellemetlen szituban találhatja magát az, akit az értelem helyett a vak düh vezet…