OLDALVONAL

Li­onel Messi üzent, tel­jes a fel­há­bo­ro­dás és a két­ség­be­esés

Sala edzője tel­je­sen ki­akadt. Vi­lág­sztá­rok sora kéri, hogy ke­res­sék to­vább az el­tűnt fo­cista re­pü­lő­jét. Van, aki a költ­sé­ge­ket is állná, de mind­hi­ába.
  • Szerző: vav

Emiliano Sala nővére, Romina zokogva és kétségbeesve, korábbi nantes-i edzője, Vahid Halilhodzic pedig felháborodva fogadta a hírt, hogy a brit hatóságok 72 óra után abbahagyták a futballista repülőgépének keresését.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Romina szívbemarkolóan beszélt arról, hogy tudja, költséges és nehéz a keresés, de érzése szerint öccse még életben van. A bosnyák tréner pedig kemény szavakkal bírálta a döntést.

Szégyen, hogy leálltak a keresésével! Nincs ott olyan mélység, hogy ne lehetne megtalálni a gépet. Undorító ez a helyzet, megengedhetetlen

- ostorozta Halilhodzic a La Manche csatornán található Guernesey sziget hatóságait.

Közben világklasszis labdarúgók sora jelezte a közösségi oldalakon, hogy folytatni kellene Sala keresését.

Messi imádkozik érte, és a keresés folytatását kéri
Messi imádkozik érte, és a keresés folytatását kéri
Fotó: Twitter
Ameddig csak lehetséges, utolsó szalmaszálként, kérem ne hagyják abba Emiliano keresését. Minden erőm és támogatásom a családodnak és a barátaidnak

- üzente például Lionel Messi (Barcelona).

Hasonlóan foglalt állást többek között Gonzalo Higuaín (Chelsea), Blaise Matuidi (Juventus) és Laurent Koscielny (Arsenal) is. Sala egykori caeni csapattársa, a világbajnok N’Golo Kante(Chelsea) pedig pénzt is ajánlott, hogy folytassák a keresést - mindhiába. Most a család és a barátok privát mentőcsapatokat szerveznek.

Eközben a címlapon

A francia Nantes-tól az angol Premier League-ben szereplő Cardiff Cityhez utazó argentin csatár egymotoros kisrepülőgépe hétfőn a Csatorna fölött tűnt el a radarok képernyőiről. Minden bizonnyal a vízbe zuhant, a focistán kívül David Ibbotson pilótávala fedélzetén.