ÉLETMÓDI

Mennyire vagy jó emberismerő? Ebből az izgalmas tesztből kiderül!

Teszteld magad, és tudd meg, vajon tényleg jól olvasol-e mások jeleiből! Érdekes játékra hívunk.
  • Szerző: Ripost

Tarts velünk ebben a játékos tesztben, és mérd fel, vajon mennyire jó az emberismereted. Úgy érzed, általában tudod, mi jár a másik fejében? Azt gondolod, hogy könnyen ki tudsz igazodni mások hangulatán? Nézd meg ezeket a fotókat, és igyekezz eltalálni a helyes választ.

A játék érdekessége, hogy mindegyik szereplő kivétel nélkül háttal látható rajta. Neked az a dolgod, hogy így, hátulnézetből megpróbálj rájönni, vajon milyen lehet a szereplő hangulata. Kezdhetjük? Akkor vágj bele!

1. Lány csíkos pólóban

a) elégedett

b) aggódó

c) szomorú

2. Férfi a hegy tetején

a) ideges

b) önfeledt

c) dühös

3. Nő zöld atlétában

a) álmos

b) feszült

c) szomorú

4. Lány a padon

a) nyugodt

b) szomorú

c) ideges

5. Férfi a parton

a) feszült

b) önfeledt

c) nyugodt

6. Lány kockás ingben

a) dühös

b) elégedett

c) szomorú

Jöhetnek a megfejtések? Akkor LAPOZZ!


Íme a helyes válaszok:

1: a)

A lány háta egyenes, mellkasa nyitott, feszültségnek nyoma sincs rajta, a távolba néz, és mivel kitárja karját, válla pedig laza, ezért minden bizonnyal elégedetten szemléli a vizet.

2: b)

A férfi akár dühében is kiálthatna a hegy tetejéről, mindenképpen látszik lendületén, hogy erős az érzés, amit átél. Nyitott kézfeje és széttárt ujjai azonban önfeledtségről árulkodnak, ahogyan lazán tartott nyaka is.

3: b)

A nő szinte átöleli saját magát. Biztos, hogy nincsen jó hangulata. Mégsem szomorú, hanem sokkal inkább feszült, keze ugyanis szinte belemarkol a saját vállába, amit pedig egészen felhúzz a nyakába, egész teste szinte összerándult állapotban van.

4: a)

Ez a kép árulkodhat magányról és békéről egyaránt. Hiszen, amit látunk, az mindössze egy távolba révedő női alak. Ez a lány viszont teljesen laza, kényelmes testtartással ül, ugyanakkor egyenes háttal, nem pedig összetörve vagy meggörnyedve. Ebből látszik, hogy az érzés, ami benne van, az a nyugalom.

5: c)

A parton ülő férfi szintén nyugodt, akárcsak az előző képen a lány. Teljesen ellazultan ül a képen. Nyitott mellkassal helyezi magát kényelembe, karjával biztonsággal, de egyáltalán nem görcsösen támaszkodik. Háta egyenes, tartása stabil és kiegyensúlyozott.

6: c)

A lány szinte magzatpózban van – már amennyire ez a póz álló helyzetben kivitelezhető. Ez a pozíció olyankor a leggyakoribb, amikor önmagát szeretné vigasztalni az ember, amikor biztonságra van szüksége. Leszegett feje, hajlott háta is arról árulkodik, hogy mély szomorúság ül rajta.

Kíváncsi vagy, hogy mit árul el rólad helyes válaszaid száma? LAPOZZ!


Ha helyes válaszaid száma 0-1:

Érdemes sokkal több időt fordítanod arra, hogy jól megfigyeld a körülötted lévőket, és megpróbáld értelmezni a viselkedésüket, cselekedeteiket. Így könnyebben tudsz majd boldogulni az életben, és te magad is kiegyensúlyozottabb leszel.

Ha helyes válaszaid száma 2-4:

Van mit csiszolnod az emberismereteden, de nem jársz távol az igazságtól. A képek egy része becsapós volt, valószínűleg éppen ennek estél most áldozatul. Figyelj a részletekre, ne hagyd, hogy a felszín alapján hozz ítéletet!

Ha helyes válaszaid száma 5-6:

Nagyszerű emberismerő vagy! Jól boldogulsz a világban, környezetedben remekül tájékozódsz, és valószínű, hogy ismeretlenekkel is könnyen megtalálod a hangot. Õrizd meg ezt a képességet, és tanulj még többet, hogy minél többet tudj meg önmagadról és másokról is!

És ezeket olvastad már?