FAZÉK

Mennyei új pizza ke­lesz­tés és da­gasz­tás nél­kül

Egy­szerű és is­te­nien finom! Ké­szíts liszt­men­te­sen piz­zát. Min­denki meg­di­cséri, aki meg­kós­tolja, ga­ran­tált a gyors siker! Fan­tasz­ti­kus újí­tást mu­ta­tunk. Kö­vesd a vi­deót!

Fantasztikus pizzát készíthetsz liszt hozzáadása nélkül. Mutatjuk az egyszerű receptet, készítsd el akár már ma. Lepd meg a családot!

Hozzávalók:

  • 70 dkg burgonya
  • 5 dkg cheddar sajt
  • 28 g növényi olaj
  • 1 db tojás
  • őrölt fekete bors
  • 10 dkg mozzarella sajt
  • 3 dkg szalámi
  • oregánó, bazsalikom ízlés szerint
  • apróra vágott paradicsom

Így készítsd el:

1. Pucold meg a burgonyát, majd reszeld le (használj tökreszelőt). Tedd egy konyharuhába a reszelt krumplit, és csavard ki a levét egy tálba.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

2. A reszelt burgonyához keverj hozzá reszelt sajtot, növényi olajat, tojást, sót, borsot.

3. Tegyél egy tepsibe sütőpapírt, arra helyezd rá az összekevert tésztát pizza formában.

4. Melegítsd elő a sütőt 220C fokra és 30 percig süsd a burgonyás tésztát.

5. Ha kész az alap, helyezz rá ízlés szerint mozzarellát, szalámit, bazsalikomot, oregánót, borsot, apró paradicsomszeleteket, rakd vissza a sütőbe még 15 percre.

Eközben a címlapon

6. Vedd ki a kész pizzát, rakj a tetejére friss bazsalikomleveleket, szeletelve tálald.

Tipp: A tetejére a saját ízlésednek megfelelően tehetsz négyféle sajtot, vagy sonkát.

Jó étvágyat!