ÉLETMÓDI

Melyik folyosón indulnál el? Most kiderül, milyen lesz a jövőd, mire vágyik a lelked

Ez a személyiségteszt abban segít, hogy felismerd, merre érdemes indulnod, hol találod a boldogságot.
  • Szerző: Ripost

Milyen jövő vár rád? Merre visz most az utad? Milyen lehetőségeid és vágyaid vannak? Ezekre mind választ ad az a kép, melyet kiválasztasz. Azt kell eldöntened, hogy az összeállításban látható folyosók melyikén indulnál most el szíved szerint. Hallgass a megérzéseidre és arra, hogy melyik vonzza leginkább a tekinteted.

Mutatjuk a képek jelentését! LAPOZZ!


1. Irány a letisztultság

Sok stressz van a hátad mögött, arra vágysz, hogy az életed kissé kiszámíthatóbb, praktikusabb és átláthatóbb irányt vegyen. Nem szeretnél elzárkózni az emberektől, de inkább tartasz tőlük egy kis távolságot. Magadban szeretnéd rendezni a gondolataidat, és a biztonságot tartod szem előtt.

Mutatjuk a többi fotó jelentését is! LAPOZZ!


2. Kilépni a fényre

Van mit a hátad mögött hagynod. Mások már talán össze is omlottak volna a terhek alatt, melyekkel meg kellett küzdened. Te viszont látod a fényt az alagút végén, és abba az irányba tekintesz, amerre az újjáépülés lehetősége van. Lépj tovább! Ne felejtsd el mindazt, ami történt, hiszen tanulhatsz és építkezhetsz belőle. De a romok helyett most már sokkal szebb dolgok várnak rád.

Mutatjuk a többi fotó jelentését is! LAPOZZ!


3. Végtelen nyugalom

Tele vagy élettel, életkedvvel. Kiegyensúlyozott vagy, harmonikus, és az irány, amelyet választottál, egy derűs nyugalom. Nem az unalmas fajta persze, az nem is lenne a személyiségedhez illő. Inkább egy élményekben és kellemes pillanatokban gazdag, napsütéses öröm.

Mutatjuk a többi fotó jelentését is! LAPOZZ!


4. Ambíciók és magabiztosság

Tudod, hogy mire vágysz és mit szeretnél. Céltudatos vagy, és most már látod az utat is, amelyre lépned kell. Határozott léptekkel indulhatsz el, ha rendezed a gondolataidat, bízol magadban, és számításba veszel minden lehetséges kimenetelt. Nem kell aggódnod, és szerencsére nagy kétségek sem kísértenek.

Mutatjuk a többi fotó jelentését is! LAPOZZ!


5. Izgalmas újdonságok

Kreatív oldalad kér utat magának. Szeretnéd az élet sok területét megélni, egyszerre kiélvezni a fényt és az árnyékot, a letisztultságot és a váratlan kanyarokat. Tele vagy ötlettel, és szívesen megvalósítanád azokat. Itt a lehetőség! Ne félj kipróbálni önmagad!

Mutatjuk a többi fotó jelentését is! LAPOZZ!


6. Titokzatos kalandok

Az ismeretlen vonz most leginkább. Fülledt és szenvedélyes pillanatokra vágysz, olyan élményekre, melyek érzékeidet kényeztetik el. Akár még kockáztatsz is ennek érdekében. Ha ésszel teszed, akkor bátran vágj bele! Rengeteg új kalandban és élményben lehet részed, melyek még gazdagabbá teszik személyiséged.

 

És ezeket olvastad már?