ÉLETMÓDI

Melyik dombról néznél le? - Elárulja, merre vár a boldogság!

Válassz egy képet a hat közül, melyet mutatunk, és megtudod, mi vár rád.
  • Szerző: Ripost

Hogyan lehetnél még boldogabb? Mire vágysz valójában? Merre indulj, és mit is árul el a valódi személyiséged? Ezekre a kérdésekre kapod meg az útmutatást, ha kiválasztod, hogy az alábbi képen szereplő dombok közül melyik az, amelyikről most legszívesebben lenéznél, amelyiknek a kilátását most leginkább élveznéd.

Mutatjuk, mit jelent a választásod! LAPOZZ!


1. A pezsgésben keresd a megoldást

Ez a fotó egy gyönyörű tengerpartot mutat, melyen a domb vagy hegy oldalában egy élettel teli városka terül el. Ha ez a kilátás vonz leginkább, akkor legnagyobb szükséged most arra van, hogy egy kis pezsgést, egy kis színt vigyél az életedbe. Vágysz arra, hogy élményekkel gazdagodj, és arra is, hogy új lehetőségeket engedj az életedbe. Ne félj! Legyél bátor és merjél új utakra lépni! Lelked szárnyakra fog kapni tőle.

Mutatjuk a következő fotó jelentését is! LAPOZZ!


2. Meghittség és intimitás

Zavartalan, tiszta, napsütötte tájat választottál, mely távol van a nyüzsgéstől, mégsem teljesen magányos. Szükséged lenne egy kis meghittségre, bensőséges hangulatra. Itt az ideje, hogy feltöltődj azzal, aki igazán közel áll hozzád! Vonulj el pároddal egy romantikus kiruccanásra, vagy teremtsd meg hozzá otthon a helyzetet és alkalmat. Ha egyedülálló vagy, akkor közeli barátoddal éld meg a nagy beszélgetések és a kellemes, őszinte és szeretettel teli pillanatok hangulatát. Töltsd meg szeretettel a szíved, mert szükséged van rá! És tudd, hogy van, akitől ezt meg is kaphatod!

Mutatjuk a következő kép jelentését is. LAPOZZ!


3. Valami új és ismeretlen

Várakozol és vágyakozol. Úton vagy, még nem érkeztél meg, és nem is látod teljesen tisztán, hogy merre tartasz. Nézz mélyen a lelkedbe és legyél egyenes önmagaddal! Egyedüllét adna most örömöt? Esetleg egy társasági kimozdulás? Jól esne valami romantikus élmény? Nincs rossz válasz, melyet adhatsz magadnak. Egyedül az számít, hogy értsd meg magad, hallgass a szívedre és kövesd a megérzéseidet. Már elindultál. Már érzed magadban a késztetést. Csakis rajtad áll, hogy merre kanyarodsz tovább, és ne hagyd magad a körülmények vagy a félelmeid által megállítani!

Mutatjuk a következő kép jelentését is! LAPOZZ!


4. Lelked szinte újjászületik

Varázslatos környékre esett a választásod. Mint egy gyönyörű mesekönyv káprázatos illusztrációja - olyan ez a táj. A lelked tele van érzelemmel, szeretettel, engedd ezt megmutatkozni! Itt az ideje egy kis csendességnek, annak, hogy megéld az önmagad iránti szeretetet. Erős a hited és optimizmusod, még akkor is, ha most nehéznek érzed a helyzeted. Nincs okod aggodalomra! Boldogságra születtél, gazdag és értékes személyiséged igazi kincs, mely elnyeri a megfelelő harmóniát.

Mutatjuk a következő kép jelentését is! LAPOZZ!


5. Ideje egy kis elvonulásnak

Ne félj az egyedülléttől és ne tarts attól, hogy az elvonulás magányt jelent. A lelkednek most leginkább arra van szüksége, hogy megadd neki a teljes kikapcsolódás, a csöndesség, a félrevonulás lehetőségét. Sok dolgon vagy túl, ideje, hogy megállj egy kicsit, és foglalkozz önmagaddal. Éld meg a természet szépségét, figyeld meg magad körül az apró, szinte mindennapinak tűnő örömöket, melyek sokszor talán fel sem tűnnek a rengeteg feladat között. Hagyd, hogy elringasson egy kis egyedüllét, hiszen megérdemled, és most nagyot segítene azon, hogy igazán jól érezhesd magad a bőrödben.

Mutatjuk a következő kép jelentését is! LAPOZZ!


6. A várakozás időszaka ez

 

Változás előtt állsz. Már látni véled a lehetőségeket, de legalábbis ott a fény az alagút végén. És ez megnyugtató, biztató, higgy benne, mert van rá okod! A domb, melyről éppen lenézel, egy ablakon át mutatja meg neked a lehetőségek sokoldalúságát: amerre tekintesz, ott szépség, élet, társaság, de csöndes természet is akad. Mire vágysz igazán? Merre indulnál most? Lelked mélyén már érzed és tudod, mi az, ami vonz. Tedd félre az aggodalmaidat és engedd át magad az örömnek: végre láthatod a célt, és ez a legfontosabb!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?