HŰHA

Mellvillantással oldotta gátlásait a TV2 sztárja

Megyeri Csilla nem titkolja, hogy a fogamzásgátlótól hízott meg korábban.
  • Szerző: Totti

A fogamzásgátlótól annak idején súlyfeleslegre szert tett celeb nagyon kivágott felsőket hordott, hogy elterelje a figyelmet a kevésbé előnyösnek tartott testrészeiről. Ma már közönségesnek tartja a tíz évvel ezelőtti önmagát.

Tíz év alatt sok minden történt Megyeri Csillával, nagyon megváltozott. De bevallotta: sokáig csúnyának tartotta önmagát.

 

Tizennyolc éves koromban kezdtem fogamzásgátlót szedni, ami miatt nagyon meghíztam, és az arcbőröm is szörnyen pattanásos lett

– mesélte a Lokál napilapnak a magyar híresség, aki szerepelt a TV2 Ázsia Expressz és A Nagy Duett műsorában is. „Sokáig nagyon zavart, csúnyának éreztem magam, gyógyszereket kellett szednem, ami akár meddőséget is okozhatott volna. A hegek a mai napig megvannak, és nem titok, hogy emiatt már több szépészeti beavatkozáson átestem. Ezenkívül csak a számat töltettem fel, minden más természetes rajtam. Emlékszem, abban az időben mindig nagyon kivágott felsőket hordtam, ezzel igyekeztem ellensúlyozni azokat a részeket, amelyeket nem szerettem magamon, például a hasamat vagy a karomat. Bevallom, hogy akkoriban nagyon közönséges és „gáz” voltam, pláne a régi fotókat elnézve. Alapvetően nincs kis fejem, és az akkori göndör haj még rátett egy lapáttal, nem véletlenül hordom egyenesen. A hajdani fotókat eddig a vidéki házunk számítógépének egyik rejtett mappájában tároltam, de persze már Zsolti is látta őket, és nagyon kiakadt. Nem értette, hogy az előző párom hogyan tudott velem lenni, azt mondta, neki ilyen nagy lufifejjel biztosan nem kellettem volna.”

És ezeket olvastad már?