LOVE

Ki­de­rült, ezért nem hordja az el­jegy­zési gyű­rű­jét a ma­gyar mű­sor­ve­zető

Me­gyeri Csilla közel hat éve él bol­dog pár­kap­cso­lat­ban vő­le­gé­nye, Zsolti mel­lett, sze­rel­mük pedig annyira erős, hogy a férfi 2016-ban el­je­gyezte a mű­sor­ve­ze­tőt. Bár már három éve a lány­ké­rés­nek, az es­kü­vő­ről egy­előre nincs hír.
  • Szerző: ripost

Megyeri Csilla és párja, Molnár Zsolt 2016-ban nyerték meg a TV2 nagyszabású műsorát, a Drágám, add az életed! második szériáját. A műsorvezető karrierje ettől kezdve felfelé ívelt, ám nemcsak a munkában, de a magánéletben is szintet lépett. A debreceni lány kezét élő adásban kérte meg Zsolt, aki egy hatalmas rózsacsokrot is mellékelt a smaragdzöld gyűrű mellé. Természetesen az ismert szépség egyből igent mondott, azóta pedig mindenki arra vár, hogy mikor láthatják Csillát menyasszonyi ruhában az oltár előtt.

Fotó: Sulyok László

Bár már többször kerültek fel a közösségi oldalukra sejtelmes fotók,a pár mindig cáfolta, hogy készülnének az esküvőjükre, ráadásul Csilla most pontot is tett az ügy végére. A -nak elmondta, egyáltalán nem tervezik még az esküvőt, sőt lehet, sort sem fognak rá keríteni.

EZT OLVASTAD MÁR?
Szerintem hamarabb lesz babánk, mint esküvőnk. Lehet, az nem is lesz

 - kezdte lapunknak Csilla, akit rajongói folyamatosan ebben a témában kérdeznek. Az ismert szépség azonban nem híve az esküvőknek, gyűrűjét is csak ritkán hordja, ennek okát pedig részletesen el is magyarázta.

"El vagyok jegyezve, de nincs rajtam mindig gyűrű, ez függ az aktuális szettemtől" - jegyezte meg nevetve, majd folytatta.  "Szerintem a gyűrű, és a tudata annak, hogy házasok vagyunk, egyáltalán nem befolyásolja azt, hogy mennyire szeretjük egymást Zsoltival. Nem számít a papír, vannak ennél sokkal fontosabb dolgok az életben... - jelentette ki határozottan Csilla.

Ha kíváncsi vagy a részletekre, akkor keresd a napilap hétfői számát az újságárusoknál!