MANI

Meg­vál­to­zik a Fa­ce­book, el­tű­nik az al­kal­ma­zás

Van, ami még a Fa­ce­book gu­ru­i­nak sem jön be, ezért kény­te­le­nek meg­szün­tetni az egyik al­kal­ma­zást.
  • Szerző: Ripost

A Facebook 2015-ben azt gondolta, a Google Fotók ötlete mentén egy saját alkalmazást fejleszt ki, amely célja, hogy a fotóinkat ne csak a közösségi portálon nézhessük vissza, hanem szinkronizálhassuk.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A Moments néven készült program később azt is lehetővé tette, hogy olyanok is böngésszék a megosztott tartalmat, akik nem regisztráltak a Facebookon.

A készítők azonban rossz róla tettek, ugyanis a felhasználókat egyszerűen nem érdekli az alkalmazás. A CNET információi szerint ezért a Facebook megszünteti a Moments alkalmazást. A szomorú búcsúra február 25-én kerül sor, addig lehet használni.

A feltöltött képeket ezen oldalon privát albumokban a Facebook-profilunkra vagy készülékünkre is átmenthetjük.