LELKIZŐ

Meg­törte a csen­det Vil­mos her­ceg: be­szélt a her­cegi párok vi­szá­lyá­ról

Vil­mos el­is­merte, hogy va­ló­ban van el­len­tét a két her­cegi pár kö­zött.
  • Szerző: Ripost

Egyre másra jelennek meg a hírek, hogy mélyül a szakadék a két hercegi pár között. Míg először azt írták, Katalin ki nem állhatja Meghant, most már arról lehet olvasni, hogy valójában Vilmos és Harry herceg viszálykodik Meghan miatt. Érthetően hivatalosan nem erősítették meg egyik információt sem.

Fotó: AFP
EZEKET OLVASTAD MÁR?

Vilmos herceg azonban elszólta magát. Egy interjúban bevallotta, valóban van ellentét közöttük, Harry herceg azonban igyekezett közbeszúrni, hogy csak egészséges mértékű.

Az interjú még akkor készült, amikor Vilmos, Katalin, Harry és Meghan először jelent meg a Royal Foundation Forum jótékonysági rendezvényén.

A kommentelők persze ebbe azonnal a hercegnék viszályát látták bele, míg egyesek szerint Vilmos egyszerűen viccelt.

A kérdés úgy hangzott, hogy "Van, hogy nem értenek egyet bizonyos dolgokban?", erre vágta rá Vilmos herceg gondolkodás nélkül, hogy persze, van. Harry azt is elismerte, olyan sok mindenben nem értenek egyet, hogy jószerével nem emlékszik arra sem, hogyan oldódnak meg ezek a problémák. Vilmos erre odaszúrta a kérdést: "miért, megoldódnak egyáltalán?"

Harry igyekezett diplomatikus választ adni testvérének. "Azt hiszem, igazán szerencsések vagyunk, hogy négy különböző személyiség találkozott, és hogy mindannyiunk szenvedélyesen igyekszik különbözni. Különböző véleményünk van, de igazán jól tudunk együtt dolgozni. Az, hogy családként is együtt tudjunk működni, nagy kihívás. Természetesen megvannak a maga nehézségei".

Eközben a címlapon