FÜLES

Meg­törte a csen­det Józsi, Ré­kasi Ká­roly mo­to­ros társa

Mi­köz­ben min­denki egy em­ber­ként ag­gó­dik Ré­kasi Ká­roly éle­té­ért, aki je­len­leg az in­ten­zív osz­tá­lyon fek­szik, a Ri­post.hu-nak meg­szó­lalt az a férfi, aki mo­to­rozni ta­ní­totta a szí­nészt.
  • Szerző: B.M.

A Ripost.hu megtalálta Rékasi Károly egyik legjobb barátját, aki annak idején megszerettette a színésszel a motorozást. A szörnyű baleset annyira megviselte Józsit, hogy alig tudott szóhoz jutni, még mindig a történtek hatása alatt van.

Több kérdést is feltettünk neki azzal kapcsolatban, szerinte túl merészen közlekedett-e a kétkerekűvel Rékasi Károly, miért történhetett a baleset?

EZT OLVASTAD MÁR?
„Nem volt se merész, se felelőtlen Karcsi.

De ha megengedik, akkor csak azután beszélnék bővebben, ha már minden rendbe jön, ha felépült” – fűzte rövidre a Barátok közt sztárjának a barátja, akit hallhatóan rendkívül kikészített a drámai szerencsétlenség.

Gyakorlott motoros volt

A sorozatsztár többször mesélt már arról, hogy mindaddig esze ágában sem volt motorra ülni, mielőtt Józsi meg nem mutatta neki ennek a kicsit sem veszélytelen sportnak a szépségeit. Évekkel ezelőtt egy több ezer kilométeres motortúrába is belevágtak együtt, ami három országon át vezetett. Rékasi Károly azt is elárulta, voltak már kockázatos helyzetek az utakon, például akkor, amikor annyira megdöntötte a járművét, hogy az aszfalt elkapta a lábát. Azonbanilyen súlyos baleset, mint most, mindeddig nem történt vele.