LELKIZŐ

Meg­törte a csen­det Gun­del Ta­kács: ma­gán­életi tit­ka­i­ról val­lott

Rit­kán be­szél a ma­gán­éle­té­ről Gun­del Ta­kács Gábor, de most meg­törte a csen­det! A tévés hu­szon­nyolc éve él pár­já­val, Ágo­tá­val bol­dog há­zas­ság­ban.
  • Szerző: Ripost

A műsorvezető úgy tartja, a hosszú és jó kapcsolatok titka roppant egyszerű: nem szabad a párunkat a saját dolgainkkal magunk alá gyűrni, és összességében őszintének kell lenni. Gundel Takács szerint ha valaki nem tartja magát ezekhez, könnyedén tönkremehet a legbiztosabb lábakon álló viszony is.

EZT OLVASTAD MÁR?

Úgy gondolom, nem kell mindig minden jogos kérdést feltenni, és nem kell mindig minden szituációban az embernek a másikból a saját igazságát kisajtolnia. Hanem hagyni kell néha, ha fáradt, ha rossz napja van, akkor a vita helyett és a saját igazság helyett meg kell ölelni, vagy vinni neki egy pohár pezsgőt – mondta a hosszú házasság titkáról Gundel Takács Gábor a Spektrum Home csatornán látható Tesztbeszéd című műsorban. – Ki kell fejezni az érzéseinket. A lényeg, hogy nem kell minden szituációban meccselni vagy rivalizálni. Pontosabban nem kell mindig magunk alá gyűrni a másikat, mivel ha ez sikerülne, vége lenne a kapcsolatnak. Másrészről pedig őszintének kell lenni, és én ehhez tartom is magam, abszolút őszintének kell lenni – vallotta be a műsorvezető.

Gundel Takács Gábor korábban arról beszélt a Blikknek, hogy az életében sikeres dolgokat a sors magától hozta. Ma már leginkább szabadúszónak tartja magát, amit szintén váratlanul hozott az élet.