INSIDER

Meg­tá­ma­dott fu­tónő: erő­szak köz­ben, le­tolt ga­tyá­val sza­bad­ko­zott a sza­tír

A leg­fé­lel­me­te­sebb pil­la­na­tok­ról be­szélt Makai Vik­tó­ria. A fu­tónő fe­jé­ben az is meg­for­dult: a szőke óriás nem ereszti el őt élve...
  • Szerző: Ripost

Könnyen lehet, hogy a kiváló pszichológiai érzékének köszönheti az életét a kétgyermekes családanya, akit október 14-én támadott meg, s próbált szexre kényszeríteni egy ámokfutó a X. kerületi Jászberényi út mentén. Makai Viktóriát negyven percen keresztül terrorizálta a közelben dolgozó H. István, ám a nőnek még a szexuális erőszak kísérlete közben is sikerült szóval tartania a férfit.

A futónőt az otthonától pár száz méterre érte utol a két méter magas férfi. A törékeny nőt lerántotta, majd többször is brutálisan megverte, ököllel ütötte az arcát. A családanya a történtek után kampányt indított a nők elleni erőszak ellen, Viktória a Sportágválasztó Magazinban a sérüléseiről készült fotókkal és a sokkoló események átbeszélésével igyekszik erőt adni sorstársainak. Amint elmondta: a férfi eleinte befogta a száját, aztán a legváratlanabb pillanatban sikerült mégis beszélgetésbe bonyolódniuk.

„Elkezdte mondani, hogy sajnálja és hogy bocsánatot kér, de azt is mondta, hogy majd neki ez mennyire rossz lesz, hogy ezt megteszi. Olyan volt, mint akinek megesett saját magán a szíve” – emlékezett Viktória, aki figyelemelterelés céljából a korábbi sérelmeiről kezdte faggatni a férfit. Arról, hogy bántották-e, s el tudja-e képzelni, hogy ő most mit érez.

A 37 éves férfi azt szerette volna, ha Viktória orálisan kielégíti, majd ugyanilyen módon ezt viszonozni is kívánta. H. István ekkor anyaszült meztelen ült a földön, de a térdelő Viktórián sem volt már nadrág.

„Ha megpróbáltam volna támadni, akkor pár másodperc előnyöm lett volna a menekülésre. Fizikai erőt éreztem ma­gamban, de az életembe kerülhetett volna, ha utolér. Az egyik szemem annyira be volt már gyógyulva, hogy nem láttam, a másikon is csak egy kicsi részt” – mondta Viktória, aki úgy érezte, hogy ha a támadója megkapja, amit akar, nem hagyja életben. Végül Viktória helyszínre érkező férje vetett véget a szörnyű perceknek, írja a Bors.