LELKIZŐ

Meg­szó­lalt Mi­chael Jack­son ma­gyar fo­ga­dott fia: "engem is át­ölelt"

Far­kas Tamás a sztár­nak kö­szön­heti az éle­tét.
  • Szerző: Ripost

Michael Jacksonnak köszönheti az életét a most 29 éves Farkas Tamás. Még 1994-ben találkozott a sztárral, amikor promóciós klipet forgatott nálunk HIStory című lemezéhez, és a Heim Pál és a Bethesda gyerekkórházba is ellátogatott. Utóbbiban esett meg a szíve a donormájra és epére váró fiún.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

"Ekkor már zöldessárga volt a bőröm, a víztől pedig fel volt puffadva a hasam. Arra emlékszem, ahogy Jackson ott áll az ágyamnál, és nem sokkal utána már vittek is a brüsszeli klinikára. Az első két műtét után a szervezetem kilökte az idegen szöveteket, de a harmadik operáció sikerrel járt. Utána még kontrollvizsgálatokon is voltam Belgiumban, és a drága gyógyszereket is fizette az alapítvány. Jackson több mint 50 millió forintot költött a megmentésemre, amiért életem végéig hálás leszek neki" – foglalta össze Tamás, aki elárulta, már négy éve nem szedi a kilökődésgátlót.

"Az orvos először bolondnak tartott, de biztosan éreztem, hogy már nincs rá szükségem, és – lekopogom – azóta sincsenek komplikációk. Évente járok Pestre átfogó kivizsgálásra" – fűzte hozzá a szervátültetett férfi.

Tamásék most rossz helyzetbe kerültek, a munkahelyén fel kellett mondania és a családjával is költözni kényszerült.

"A kislányunk asztmás, valamint a négy hónapos fiunknak is gond van az egészségével. Már nem bírtam elviselni, hogy az utazásokkal együtt napi 13 órát vagyok távol otthonról, ezért léptem ki a perbáli húsgyárból" – magyarázta a kétgyermekes családfő, akivel akkor is sokan együttéreztek, amikor – három éve – 11 naposan elhunyt a többszörös rendellenességgel született kisfiuk.

És mintha ennyi baj nem lenne elég, a családnak nemrégiben el kellett hagynia a Drágszélen bérelt házat.

Eközben a címlapon

"Eladták a fejünk fölül, de a szomszédos Miskén találtunk egy üreset, és talán a hét éve tartó vándorlásunk is véget ér, mert már kinéztünk itt egy házat" – mesélte Tamás a Blikknek.

"Bevallom, azt a macit is meghirdettem, amit Jacksontól kaptam: 200 ezret kértem érte, de csak 50 ezret ajánlottak, annyiért viszont nem adtam oda. Nehezen váltam volna meg tőle, de a család az első – sóhajtott a rakodómunkás, akinek már van új állása. – Méghozzá itt a közelben, Kalocsán, de nem akarom elkiabálni".

A Jackson körül újra kirobbant botrányt teljesen értetlenül szemléli, mint mondta, neki nem voltak ilyen tapasztalatai a sztárral.

"Megvetem azokat, akik Michael Jackson emlékét bemocskolják, az a pletykás bejárónő pedig szégyellje magát – mondta Farkas Tamás, aki értesült róla, hogy az elmúlt napokban egy botrányos dokumentumfilm miatt újabb és egyre súlyosabb pedofilvádak érték a 10 éve halott világsztárt. – Élő példa vagyok arra, hogy igaz szeretet lakozott benne, és nem tudok úgy tekinteni rá, amilyennek utólag beállítják. Engem is átölelt, de semmilyen illetlen dolgot sem csinált, pedig egy hotelben laktunk, amikor 96 júliusában meghívott a pesti koncertjére" – fűzte hozzá.