OLDALVONAL

Megszólalt a nagymama: ez az őszinte véleménye Hosszú Katinka párjáról

A 30 éves úszó válása után végre újra boldog, párját pedig már az egész család ismeri.
  • Szerző: Ripost

Le sem tagadhatná a boldogságát Hosszú Katinka. A háromszoros olimpiai bajnok úszócsillag büszkén osztotta meg rajongóival a Facebookon, valamint az Instagramon, hogy szerelmes és remekül érzi magát.

Aktuális versenyének helyszínén, Tokióban andalgott a párjával, Gelencsér Mátéval, akivel egy tradicionális japán étterembe is betért: a menü szusi volt. A sportoló két fotót is feltöltött a közösségi oldalaira, az egyiken átkarolja kedvesét, a másikon pedig viszonzásképp puszit kap a szerelmétől.

"Nagyon jól megvannak, örülök, hogy egy párt alkotnak, Katinka megérdemli a boldogságot. Volt már szerencsém találkozni Mátéval, rendkívül udvarias férfi" –mondta a Blikknek az úszó nagymamája, Bakos Lászlóné Márta, aki hozzátette: mindig finom ételekkel várja haza az unokáját. "Büszke vagyok rá, fantasztikusan teljesít a versenyein. Nagyon szereti a halászlét, illetve a sült húst, ez a két fogás sohasem hiányozhat az asztalról" - árulta el a büszke nagyszülő.

Júniusban derült ki, hogy a jövő évi tokiói olimpiára készülő Hosszú boldog párkapcsolatban él. Barcelonában, a város nevezetes útján, a La Ramblán kézen fogva sétálgatott kedvesével, aki azóta egyébként levágatta a haját.

Szerelmük töretlen, és könnyen lehet, ez is segítette az úszót, hogy remekeljen a nemrégiben befejeződött kvangdzsui világbajnokságon. 200 és 400 méter vegyesen is diadalmaskodott, így már kilencszeres világbajnoknak mondhatja magát. Ezt követően a világkupa tokiói állomásán szintén kiválóan szerepelt, három aranyat és két ezüstöt nyert.

A sportolónak az elmúlt időszakban nagyon komoly magánéleti válságon kellett túltennie magát. Viharos körülmények között, a pályafutására is kiható, másfél évig tartó hercehurca után vált el amerikai edző-férjétől, Shane Tusuptól. Most úgy tűnik, hogy megtalálta azt a társat, aki mellett hosszabb távon boldog lehet. Ez pedig kiváló eredményein is meglátszik.

És ezeket olvastad már?