INSIDER

Meg­szó­lalt a meg­erő­sza­kolt 4 éves kis­lány édes­apja

Az egész csa­lá­dot meg­vi­seli, ami a 4 éves And­re­á­val tör­tént, a csa­lád ál­lítja, egyet­len pil­la­natra sem hagy­ták ma­gára a kis­lányt...
  • Szerző: Ripost

Nyomozók hada lepett el vasárnap délután egy Cegléd szélén levő telephelyet. A gyanú szerint megerőszakolhattak egy négyéves kislányt, Andikát, aki román állampolgárságú szüleivel egy munkásszállón élt. Fájdalmai voltak, kórházba vitték, ahol kiderült, hogy eltört a combcsontja. Vérzett a nemi szerve, a nőgyógyász szerint megerőszakolhatták.

EZT OLVASTAD MÁR?

A családfő nyolc éve dolgozik Cegléden egy vállalkozónál, aki lakhatást is biztosít számára. A feleségével később ismerkedett meg, mára együtt nevelik a négy- és alig egyéves kislányukat, már mindketten itt születtek. A négyéves kislány óvodába jár. Velük él az anyuka testvére is, de jelenleg a kislányok nagyapja is itt tartózkodott. – Sosem hagyták magára a kislányokat, így vasárnap sem. Állításuk szerint éppen az udvaron dolgoztak, amikor egy rossz mozdulat következtében feldőlt egy ötszáz kilós súly, ami a szerencsétlen kislány lábára esett – mondta a Borsnak az egyik munkatárs. – Azonnal orvoshoz vitték, ahol a nőgyógyász megállapította, hogy a gyerek erőszak áldozata lett, de a nagy ütéstől is vérezhetett a nemi szerve. Az anyuka, Krisztina borzasztó állapotban van, két éve sokat volt pszichiátrián, miután elvesztette az egyik gyermekét – tette hozzá a munkatárs.

Nagyon megvisel minket az egész helyzet, de próbáljuk magunkat túltenni rajta valahogy

– mondta a családfő, Lucian P., aki kizártnak tartja, hogy megerőszakolták a lányát.

A Bors információi szerint a kislányt már kétszer megműtötték, a kisebbik lányt pedig a gyámhatóság veszélyeztetés miatt már el is vette a pártól. DNS-t vettek az egész családtól, az apától is. A rendőrség teljes hírzárlat mellett nyomoz.