RIPOSTER

Meg­szó­lalt a Ma­gyar Posta a so­mo­gyi kisfiú ha­lálra gá­zo­lá­sá­nak ügyé­ben

Egy kisfiú éle­tét vesz­tette Kis­be­rény­ben, mi­u­tán el­ütötte egy pos­tás­ko­csi. A tra­gé­dia hely­szí­nére men­tő­he­li­kop­ter ér­ke­zett, ám a gyer­me­ken már nem tud­tak se­gí­teni.
  • Szerző: RIPOST

Ahogy a is beszámolt róla, halálra gázolt egy kisfiút egy autó csütörtökön, a Somogy megyei Kisberényben. A Sonline információi szerint egy postásautó gázolta el a kisgyermeket.

A gázolás akkor történt, mikor a mobilposta vezetője autójával megállt egy háznál, majd újra elindult, így feltehetőleg nem hajtott gyorsan. Az még egyelőre nem tisztázott, hogy került a gyermek az autó elé, és hogy a vezető figyelmetlensége esetleg közrejátszhatott-e a végzetes tragédiában.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A rendőrség azt is vizsgálja, ki felügyelte akkor a kisfiút a családból, illetve, hogy neki van-e felelőssége az ügyben.

Fotó: Police.hu

A Magyar Posta Zrt. a Sonline.hu szerkesztőségéhez eljuttatott levelében reagált a szörnyű esemény kapcsán.

Sajnálattal és megrendüléssel értesült a Magyar Posta Zrt. a kisberényi balesetről, őszintén együtt érzünk a tragédia érintettjeivel

- reagált a cég, majd hangsúlyozzák, hogy a társaság vezetése felajánlja segítségét a családnak, továbbá mindent megtesz azért, hogy a tragikus baleset részletei tisztázódjanak.