FÜLES

Meg­száll­ták a rend­őrök Laj­csi el­tit­kolt lu­xus­vil­lá­ját!

Vá­rat­lan for­du­lat a trom­bi­tás ügyé­ben zajló nyo­mo­zás­ban! A Bog­lárka la­kó­par­kon és a bol­dog­asszony­pusz­tai bir­to­kon kívül ta­lál­tak egy érdi pa­lo­tát is, mely Laj­csi ne­vé­hez köt­hető, és amely­ről a ha­tó­sá­gok­nak eddig fo­gal­muk sem volt.
  • Szerző: Doris

Közel egy napig kutakodtak az egyenruhások Galambos Lajos patinás érdi villájában, melynek létezését eddig még csak nem is sejtették.

Az köztudott volt, hogy az előzetesből január végén szabadult trombitásnak a csaknem félmilliárdot érő Boglárka lakóparkon kívül van egy boldogasszonypusztai birtoka is, hiszen ott is razziáztak már a rendőrök. Az érdi luxusvilláról azonban Lajcsi eddig mélyen hallgatott. Vajon miért?

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A Blikk az üggyel kapcsolatban a mulatós király ügyvédjéhez, dr. Fröhlich Krisztiánhoz fordult, aki megerősítette a lap értesüléseit.

"Valóban van egy érdi ingatlan, amelyben az ügyfelem ellen folytatott bűnügyi nyomozás keretében történt házkutatás. Több, az ügyhöz nem köthető céges dokumentumot is lefoglaltak."

- árulta el a lapnak az ügyvéd, majd hozzátette: a villát ugyanaz a cég birtokolja, mely a Lajcsi feleségéről, Boglárkáról elnevezett lakóparkot.

Fotó: Markovics Gábor

Az egyik környékbeli izgalmas részletekkel szolgált a több mint 2000 négyzetméteres, impozáns palotáról.

Eközben a címlapon

"Állami tulajdonban volt az épület régebben, de aztán valaki megvette. Csak sejtettük, hogy Galambos Lajosé lehet, mert néhányszor láttuk itt"

- mesélte az érdi lakos, aki azt is elárulta, hogy régebben Puskás Öcsi is gyakran látogatta a villát, mely korábban szállodaként működött, parkjában pedig egy focipálya is helyet kapott.

A Blikk munkatársai a külföldi karriert tervező Lajcsit is kifaggatták volna a nagy értékű ingatlanról, ő azonban nem volt hajlandó nyilatkozni.