KÜLFÖLD

Még­sem köl­tö­zött el fe­le­sége a volt oszt­rák al­kan­cel­lár­tól!

Az Ibiza-videó után két nap­pal sokan meg­ír­ták, hogy az ex-kan­cel­lár fe­le­sége el­köl­tö­zött a közös la­ká­suk­ból és ma­gá­val vitte az alig 6 hó­na­pos kisfi­u­kat is. Ezt a hírt cá­folta Phi­lippa St­ra­che, aki to­vábbra is kiáll a férje mel­lett.
  • Szerző: SZM

Miután előkerült a két éve, Ibiza szigetén készített kémvideó, amelyen Heinz-Christian Strache osztrák alkancellár közbeszerzéseket ajánlott állítólagos orosz befektetőknek, ha azok megveszik a legnagyobb osztrák bulvárlapot a pártjának, a pártvezér minden tisztségéről lemondott.

Strache egyúttal elmondta, hogy előzőleg sokat ivott és külön bocsánatot kért a feleségétől a macsós viselkedése miatt.

“Tudom, hogy most figyelsz és remélem, hogy megbocsájtasz nekem” - mondta. A majdnem hat hónapos Hendrik nevű kisfiával kapcsolatban pedig úgy nyilatkozott az OE24-nek, hogy “erős vagyok a kis emberemért”.

Akkor osztrák források alapján a magyar sajtó is azt írta, hogy Philippa Strache a gyermekkel együtt a szüleihez költözött.

Közben pedig megjelent a Szabadságpárt nevében készített alábbi videó, amelyen ő maga arra buzdítja az osztrák választókat, hogy a hétvégén szavazzanak Harald Vilimskyre, aki az Osztrák Szabadságpárt EP képviselője és aki márciusban bécsi újságíróknak azt mondta, hogy a magyar miniszterelnök "Európa hőse".     

Ezt a videót nyilván már korábban felvették, de a hírek szerint maga Philippa Strache is cáfolta, hogy elköltözött volna.

Forrás: Epochtimes

Eközben a címlapon