FÜLES

Meg­ré­mül­tek az ufó­szerű NAV-osok­tól Laj­csiék

Azt hit­ték Laj­csiék, ufó szállt le a ke­rí­té­sük előtt csü­tör­tök reg­gel, ami­kor a biz­ton­sági ka­me­ráik mo­ni­tor­jára te­kin­tet­tek, és fehér vé­dő­ru­hás férfiak sza­lad­gál­tak fel-alá a kör­nyé­kén.
  • Szerző: The_M

Ahogy arról a az elsők között beszámolt, csütörtökön razziát tartottak a közműszolgáltatók emberei és a rendőrök a Galambos Lajos érdekeltségébe tartozó Boglárka apartmanházban. De nemcsak ott, hanem Lajcsiék birtokán is megjelentek a hatóságok. A Nemzeti Adó- és Vámhivatal tartott újabb szemlét.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Ez valószínűleg amolyan pszichikai hadviselés a hatóságok részéről, hiszen szerdán 6-7 rendőrautó körözött a birtok körül, a kerítés melletti úton. Azt gondoltuk, megint hozzánk jönnek, de egy idő után elmentek

- mesélte a Blikknek a zenész, akihez csütörtökön aztán be is mentek a vegyvédelmi ruhába öltözött férfiak.

(Fotó: tények.hu)
(Fotó: tények.hu)

"Amikor azzal próbáltak megfogni, hogy illegálisan szerzek be, vagy nem megfelelő összetételű üzemanyagot tárolok a birtokomon, leplombálták az egyik tartályt, amelyben gépek mosására rendszeresített kőolajszármazékot tároltunk. De miután bevizsgálták, kiderült, hogy minden a legnagyobb rendben."

Most ezeket a plombákat távolították el, így a tartályt újra használhatják Galambosék.