KÜLFÖLD

Megrázó részletek: Ez történt a BMW által letarolt magyar család mentésekor

A mobilozó ámokfutó sokkot kapott, amikor szembesült a tettével. Nyilatkoztak a tûzoltók.
címkék:
  • Szerző: Ripost

A 24sata nevű horvát internetes oldal részletes beszámolót közölt a horvát autópályán történt borzalmas baleset részleteiről.

Ahogy arról a %% is beszámolt, egy 150-nel száguldó horvát rendszámú BMW fékezés nélkül belecsapódott egy szabályosan várakozó magyar család autójába.

A járműben utazó szülők és a gyerekük is súlyosan megsérült, a tűzoltóknak majdnem fél órájába telt, mire ki tudták szabadítani az eszméletlen sérülteket a felismerhetetlenné vált roncsból.

A mentés közben a kisfiú többször magához tért a tűzoltók beszámolója szerint, és arra panaszkodott, hogy fájdalmai vannak. Ezért az egyik lánglovag folyamatosan próbálta megnyugtatni a horvátul is beszélő gyereket.

"Fogd erősen a kezemet, és hidd el, nem lesz semmi baj. Mindent megoldunk. Megmentjük az apukádat és az anyukádat is, csak tarts ki!"

Az apát és fiát jelenleg az intenzíven ápolják, az orvosok bíznak a felépülésükben. Az édesanya komolyabban megsérült, őt egy másik kórházban kezelik. A korábbi értesülésekkel szemben egyiküket sem tartják mesterséges kómában, maguknál vannak. Állapotuk stabil.

A szemtanúk beszámolóiból az is kiderült, hogy a BMW sofőrje sérülés nélkül kiszállt az autójából, majd, amikor felmérte, hogy mi lett a felelőtlen száguldozásából, sokkos állapotban azt mondogatta, hogy:

Istenem, mit tettem!

 

címkék: