FÜLES

Meg­rázó rész­le­tek de­rül­tek ki Ré­kasi Ká­roly keddi mű­tét­jé­ről

Két és fél órán át ope­rál­ták a szí­nész ron­cso­ló­dott lábát, mi­u­tán egy öt­cen­tis csont­rész se­hogy sem akart össze­forrni. Ré­ka­sit ked­vese, Pi­kali Gerda kí­sérte a mű­tőbe, a sze­rel­me­sek több­ször is meg­csó­kol­ták és meg­ölel­ték egy­mást. Aztán jött a film­sza­ka­dás...
  • Szerző: Doris

Hosszú, kockázatos műtéten van túl Rékasi Károly. A színész élete már épp kezdett visszatérni a rendes kerékvágásba nyári motorbalesete után, amikor pénteken lesújtó hírt kapott. Az orvosok széttárt karral közölték vele, hogy újabb operációra szorul.Rehabilitációja ugyanis olyan rosszul sikerült, hogy egy ötcentis csontrész nem tudott összeforrni a lábában.

Kedd délután újra fel kellett nyitni a combját.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

"Túl vagyok rajta!" - mondta a Borsnak a Barátok közt sztárja a beavatkozást követően, ami szerencsére jól sikerült. A gyógyulási folyamat azonban igen hosszú lesz, egy ilyen nyughatatlan jellem ráadásul különösen nehezen viseli, hogy újra mankójára és környezete segítségére szorul majd.

És hogy mi történt vele a műtét előtti utolsó percekben?

"Gerda elkísért a műtőig, milliószor megcsókoltuk és milliószor megöleltük egymást, ami utána történt, az már nekem filmszakadás volt"

A munkamániás színész lábadozása hónapokig is eltarthat, ami azt jelenti, hogy újra búcsút kell mondania a színpadnak és az RTL Klub sikersorozatának. Munkaképtelensége anyagi helyzetére is kedvezőtlenül hat, ismét olyan időszaknak néz elébe, amikor semmilyen bevétele nem lesz.

Pikali Gerda első balesete után is odaadóan ápolta szerelmét
Pikali Gerda első balesete után is odaadóan ápolta szerelmét
Fotó: Markovics Gábor

A Bors információi szerint a színészt az RTL Klub húzhatja ki a bajból. A lap úgy tudja, hogy jeleneteit már több hónapra előre leforgatták, sőt, már a gázsiját is megkapta. Így talán könnyebben átvészeli az előtte álló nehéz időszakot.

Eközben a címlapon