INSIDER

Meg­rázó rész­le­tek a dok­tornő rej­té­lyes el­tű­né­sé­ről

Egy napig ke­res­ték a za­la­eger­szegi dok­tor­nőt, akire rossz ál­la­pot­ban ta­lál­tak rá, azon­nal kór­házba vit­ték, órá­kig küz­döt­tek az éle­té­ért, de nem si­ke­rült meg­men­teni.
  • Szerző: Cs.R.

Z-né Dr. O. Saroltát egy napon át keresték. Hétfőn, kora délután ment el otthonról, a családja nem tudta őt elérni. A doktornőt Zalaegerszegen rengetegen ismerik, hiszen a MÁV üzemorvosaként dolgozott és 1200 embernek volt a háziorvosa.

Saroltának a férje is orvos, ismert proktológus, három fiuk van, mindegyikük fogorvosnak tanult, a legkisebbik nemrég végzett az egyetemen.

Az asszonyt 2011-ben a menye benevezte az Aranyanyu díjra, a döntőben részt is vett, de végül nem ő lett a nyertes.

Sarolta felvette a kék kabátját, abban indult el otthonról,az egyik benzinkút kamerája rögzítette őt, így a keresőknek volt egy támpontjuk, hogy melyik irányba induljanak el.

Amikor rátaláltak, nagyon rossz állapotban volt, mentőt hívtak hozzá, és azonnal kórházba vitték.

A -nak a doktornőt jól ismerők azt mondták, hogy megdöbbentek, amikor eltűnt, mindenki kedvesnek és rendesnek ismerte és jó szakembernek tartják a városban.  Egyikük egy órával az eltűnése előtt még beszélt vele, a doktornő felírta a gyógyszereket, ekkor még bent volt a rendelőben. Utána hazament, majd nyom nélkül eltűnt. A telefonját és az iratait is otthon hagyta.

Menye a közösségi oldalán azt írta, értetlenül állnak az eltűnése előtt, nem tudják mi történhetett. Miután megkerült, annyit posztolt, hogy van életjel, még szorítani kell érte. A információi szerint a doktornő végül – nem sokkal azután, hogy kórházba vitték – az intenzív osztályon elhunyt.

Eközben a címlapon