INSIDER

Meg­rázó fej­le­mény: ki­de­rült, kit vé­gez­tek ki bru­tá­li­san Jász­al­só­szent­györ­gyön

A hely­bé­liek re­mé­lik, hogy nem kö­zü­lük való volt a mé­szá­ros, hanem messzebb­ről vit­ték a híd alá az em­beri ma­rad­vá­nyo­kat.
  • Szerző: Ripost

Házról házra járnak a zsaruk Jászalsószentgyörgyön, miután információink szerint kiderült, hogy egy külföldi vendégmunkás feldarabolt maradványait rejthette a csatornában talált zsák.

Az emberi torzóra bicikliző gyerekek bukkantak rá a falu határában, egy híd alatt. A Blikk úgy tudja, a nyomozóknak mostanra sikerült kideríteniük a meggyilkolt és megcsonkított áldozat kilétét. 

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A lakók elképzelni sem tudják, ki követhette el a szörnyűséget. Sokan abban reménykednek, hogy nem helybeli volt a kegyetlen mészáros, hanem messzebbről vitték az elhagyatott híd alá az emberi maradványokat. 

"Szinte mindennap fékez egy rendőrkocsi: kérdezősködnek, hogy ismerünk-e olyan embert a környéken, aki külföldieket foglalkoztat vagy szállásol el" – mesélte a lapnak egy, a neve elhallgatását kérő helybeli, aki úgy tudja,egy kivégzett vendégmunkást rejtett a zsák.  A rendőrség egyelőre csak a holttest azonosításának tényét erősítette meg.