HŰHA

Meg­rázó dön­tés: így vég­ren­del­ke­zett az Oscar-díjas ze­nész édes­anyja

Sok­koló el­ha­tá­ro­zás­sal kel­lett szem­be­sül­nie Elton John­nak. Édes­anyja az utolsó pil­la­nat­ban meg­vál­toz­tatta vég­ren­de­le­tét.
  • Szerző: Ripost

Kiderült, hogyan végrendelkezett Elton John édesanyja,Sheila Farebrother: az asszony 534.000 fontos vagyona felét a sztár egykori asszisztensére, Halley-re hagyta - írja a Daily Mail. Egyébként ő volt az, aki miatt a sztár és édesanyja éveken át szóba se álltak egymással.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Bár Elton John kilenc évig rossz kapcsolatban volt édesanyjával, viszonyukat végül sikerült rendezniük. Ennek ellenére a világsztár mindössze két urnát és néhány fotót kapott hagyatékként. Sheila állítólag halála előtt három héttel változtatta meg végrendeletét.

Röviddel karácsony előtt, 92 éves korában hunyt el Elton John édesanyja. Az énekest borzasztóan megrázták a történtek, főleg, hogy alig néhány hónappal korábban békültek ki éveken át tartó vitájukat követően. A veszekedés okáról Elton John tavaly beszélt, akkor azt mondta, az anyja olyan bántó megjegyzéseket tett a férjére, amiket nem tud elnézni neki.