SZTÁRDZSÚSZ

Meg­őrült? Li­dér­ces éj­sza­ká­kat em­le­get a TV2 szí­nész­nője

Kár­páti Re­beka rend­sze­re­sen ijesztő han­go­kat hal­lott gyer­mek­ko­rá­ban, amikre a mai napig nem ta­lált ma­gya­rá­za­tot.
  • Szerző: MMB.

A Jóban Rosszban színésznője még ma is beleborzong, ha visszagondol gyermekkora lidérces éjszakáira. Gyakran hánykolódott álmatlanul, egy ijesztő zörej nem hagyta nyugodni. A Fem3 Café szerdai adásában őszintén mesélt meglepő emlékeiről, amikre még felnőtt fejjel sem képes ésszerű magyarázatot találni.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Amikor kicsi voltam, egy régi házban laktunk, és én rendszerint hallottam egy nagyon jellegzetes hangot. Olyan volt, mintha egy faszék koccanna a kövön. Másnap mindig mondtam anyukámnak, de ő azt válaszolta, hogy biztosan a mosogatógép volt.

"Egyszer, amikor megint halottam azt a fura zajt, felébresztettem őt is. Láttam a szemében a meglepettséget, próbált magyarázatot találni. Később elmondta, hogy fogalma nem volt arról, mi lehetett ez" - idézte fel a hátborzongató történetet Rebeka, aki tudja jól, hogy sokan nem hisznek az efféle paranormális jelenségben.

Kárpáti Rebeka a mai napig nem tudja, milyen hangokat hallhatott. (Fotó: Fem3 Café)
Kárpáti Rebeka a mai napig nem tudja, milyen hangokat hallhatott. (Fotó: Fem3 Café)
Biztos sokan mondják, akik nézik az adást, hogy ilyen nem létezik. Egy gyerekre ugye lehet mondani, hogy még kicsi volt, beképzelte. De anyukám és apukám is ugyanezt látták, hallották, és ők sem tudtak nekem ezekre a dolgokra választ adni.

"Na, az már szerintem nagyon ijesztő" - vallotta be a TV2 sztárja, akinek szavai hallatán még a műsorvezetőt, Lolát is kirázta a hideg.