KÜLFÖLD

"Megöl téged, mami!" A té­vé­sztár éle­tét a kis­lá­nya men­tette meg

Hosszú tőr­rel tá­madt rá az olasz köz­szol­gá­lati te­le­ví­zió mű­sor­ve­ze­tő­jére egy afgán be­ván­dorló. Ko­rább­ról is­mer­ték már egy­mást, a tá­madó bosszút akart állni rajta.
  • Szerző: SZM

30 centiméteres tőrrel akarta megölni egy afgán migráns Christina Ruggerit és a kislányát Rómában. Az olasz köztévé jól ismert személyiségének az életét a kislánya mentette meg.

“Megöl téged, mami, megöl téged!”, kiabálta a gyermek, miközben édesanyja a biztonsági öve bekötésével volt elfoglalva. A férfi a kislányt is ki akarta ragadni a székéből, az ülésénél lévő ajtó fogantyúját még le is szakította.

A nő villámgyorsan lezárta az ajtókat a központi zár segítségével, majd elhajtott és feljelentést tett a rendőrségen.

Eddig még nem sikerült elfogniuk a tettest, akit ismert az áldozat. A kislánya dajkájának a vőlegénye volt az illető. Az afgán férfi azért akarta őt megölni, mert azt hitte, hogy rávette a dajkát: hagyja el a nőt bántalmazó férfit.

Kép: Facebook

A harmincéves afgán egyébként legálisan tartózkodik Olaszországban és a támadásig egy pékségben dolgozott.

Az ügy pikantériája, hogy Christina Ruggeri kimondottan pártolta a bevándorlást és tagadta a migráció veszélyeit. Most a Facebook oldalán is megosztotta a vele történteket a következő szavakkal: “Ez a rémálom még nem ért véget, amelyben most én és a kislányom élünk. Köszönet az állami rendőrségnek az azonnali segítségért és pszichológiai támogatásért. De most az kérdezem magamtól: ki is fog engem és a kislányomat megvédeni ettől az erőszakos és veszélyes egyéntől?"

Eközben a címlapon

Forrás: IlGiornale